@HuubGillissen

- Carthago Chic E line 61 XL LE
- 2023
- Mercedes
- Integraal
De eigenaresse gesproken. de reden dat er geen afvalcontainers meer staan : bezoekers lieten oude tv’s en matrassen achter. De eigenaar moest dit apart gaan wegbrengen en betalen voor de afvoer van andermans troep. Het is dus verpest door camperaars of omwonenden …? Niet echt goedkoop maar verder ok. Het meer gaan we zo ontdekken. op een camping betaal je al snel €31,- voor bijna hetzelfde.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooi plekje aan het watertje. ik vond het lawaai van de snelweg dusdanig storend dat ik alleen daarvoor hier niet meer terug zal komen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

6 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

De weg ernaartoe was wat smal maar dan kom je bij de camperplek en daar viel bij ons de mond open. Mooi, ruim, RUST heerlijke geuren. we zijn net aangekomen dus hoe het vannacht is dat gaan we zien. Restaurantjes in de buurt begrijp ik. Hanneke
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

RESTAURANT IS GESLOTEN. CAMPERPLEK IS ER NIET MEER
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Carthago van 8.75 lang 5500 kg. Aardige ontvangst mooie plekjes. we hadden erg veel regen en dan wordt het een uitdaging met een voorwielaandrijving weg te komen. Er zijn stenen in het gras gelegd waar je op kunt staan. Erop prima eraf een uitdaging omdat je toch op een bepaald moment met je voorwielen op het gras komt en gaat slippen. Met vuilwateremmer lozen moet je om het goed te doen er vooruit in rijden. Dat is lastig ivm gras.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden