@HuubGritter
- 2004
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping om Salou en Cambrils te bezoeken. Lekker dicht bij het strand. Door de twee straatjes met camperplaatsen rijd wel veel verkeer. En als de afvalcontainers worden opgehaald rijd er een stinkende traktor een aantal keer langs. Plaatsen zijn schaduwrijk door de bomen. Deze zijn wel laag dus opletten met de hoogte van je camper. Geen wifi op de plaatsen, alleen heel slechte wifi bij het zwembad of voor €15 per week in de coworkruimte
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Voor de prijs een prima camping. Het is allemaal een beetje verouderd maar goed schoon. Het voelde authentiek Spaans. Vriendelijk personeel en een fijn zwembad. Wij betaalde €16 per dag. De wifi was zeer goed. Vanuit de camping fiets je in 10 minuten naar het oude stadscentrum en via een grind pad dan links van de Aldi ligt was je in 8 minuten bij het strand.
Sitecode: 20180
Op zich een prima camping. Alleen helaas werkte de wifi niet goed. Het signaal was maar af en toe beschikbaar, en als deze beschikbaar was lukte inloggen niet. De plaatsen hebben schaduwdoeken op een staal frame. Onze camper van 3m hoog paste daar net onder. Plaatsen zijn vlak met split op de grond. Per 2 plekken was er de beschikking over een rvs aanrechtblad met wasbak, dat was wel handig. Man achter de receptie was bijzonder vriendelijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima rustige plek. Op maandag alles dicht. Stroom automaat voor €3 werkte, maar op het bord staat dat dit voor 24 uur is, maar helaas schakelt hij naar 2 uur al weer uit.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Mei 2026
4 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

prima camping met de mogelijkheid om op een grasveld dicht bij het meer te staan. Andere staanplaatsen zijn volledig verhard. Eenvoudige basisvoorzieningen. Eén centraal gelegen sanitaire voorziening die goed is. wel een eindje lopen als je snel naar de wc moet :-). Douche is met douchegordijn en kost 20 kronen. geen waterpunten in de buurt van de staanplaatsen. Zandstrandje bij de camping en bootjes verhuur. €30 voor camper, 2P en stroom.