@HuubHermans
sylviaenhuub 1 nacht gestaan. Voor ons een heerlijke plek. Midden in het bos, wandelen en fietsen. Bijna geen voorzieningen, helemaal ons ding😉
sylenhuub Hier uiteindelijk aangekomen, nadat bleek dat de cp in Brunssum gesloten was en die in Sittard vol stond. Eigenlijk mag je hier ook niet staan vanwege werkzaamheden vanaf 13 april! Maar het is weekend en blijven hier.😉
Gezellig druk hier, 12 campers. Prachtig uirzicht, prima als 1ste of laatste stop in Engeland.
Prima plek om te verblijven. Zijn 2 nachten gebleven. Naar Bury St Edmunds met prachtige kathedraal op de fiets. Ongeveer 8 km overautoluwe wegen en groot deel vrijliggend fietspad tot aan de kathedraal. De moeite waard. Goede tussenstop op weg naar de ferry. En een lekker koud biertje is zeker niet te versmaden, er zijn 10 verschillende op de tap! Ook IPA.
Bij aankomst was de hele site volgeboekt en zijn we naar de boerderijcamping in het dorp gegaan. Huidige prijs is nu minimaal 50 euro per nacht. En het verhaal gaat dat de 5G geblokt wordt, zodat je hun wifi netwerk moer gebruiken. Tegen betaling uiteraard.
Goed alternatief voor het grote camperpark richting zee. Is boerderijcamping, 30 euro per nacht incl stroom. Alles aanwezig, je moet er wel af en toe een stukje voor lopen. Beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Vanaf de camping ben je zo in Holdhampark, waar je prima kunt wandelen en fietsen.
huubensyl Ruime plaaten, goed verzorgd, vriendelijk en behulpzame beheerder. Naar Cambridge met de fiets, groot deel over vrijgelegen fietspaden. Helm op en het is goed te doen😉. Ze houden echt wel rekening met fietsers. We konden helaas geen College bezoeken, vanwege examens.
sylviaenhuub. CP is wel ok, zuil voor stroom was stuk. En 's nachts brandt er een lantaarn achter de camper die niet zou misstaan als zoeklicht😆
sylviaenhuub heerlijk rustige plek, achter gebouwtje de meeste schaduwplekken, even doorrijden dus. Prima uitvalsbasis om te fietsen in de Vogezen.
sylviaenhuub Prettige, leuke plek in een mooi dorpje. Alle voorzieningen aanwezig. Er zijn zelfs 6 stroomaansluitingen inmiddels. Ga vooral een rondje door het dorp wandelen. En bij de rivier: een stalen constructie uit 1903; een " Schwebe Fahre". Er zijn er nog 8 in de hele wereld. Voor liefhebbers van industrieel erfgoed een aanrader. En je kunt er mee naar de overkant "zweven".
sylviaenhuub Serviceplek niet ( meer) te vinden!
sylviadenhuub Wij houden van deze soort plekken. Open, uitzicht met zwemwater voor de deur. En we hebben nog een briefje van 100 NOK van 8 jaar geleden😉
sylviaenhuub De prijs is inderdaad 340 Nok. Voorzieningen prima in orde. In het grote winkelcentrum er naast sushi gehaald. En bus 2 is prima verbinding naar het centrum en stopt ook bij de kathedraal. Bezoek aan te raden.
sylviaenhuub Een formidabel uitzicht, wat een schoonheid. Er stonden 6 campers en op het strand 10 tentjes van wandelaars, vissers en fietsers. Heerlijke plek, ook de weg er naar toe; smalle wegen en soms krappe tunnels!
sylviaenhuub Prachtige cp, rivier 50 verderop. Regelmatig vissers en dagjesmensen om te picnicken. Er stonden 6 campers uit 6 verschillende landen!
Heerlijk uitzicht op de flord, wc was schoon, verboden om cassettes te legen. Heuvels achter de cp nodigen uit voor een leuke, wel inspannende, wandeling.
sylviaenhuub Het is inderdaad een grote P. In de avond stonden er ongeveer 80 campers, de P was nog lang niet vol! We hadden geluk, stalende zon, die niet onder ging. Je kunt wel water tappen bij het toiletgebouw in het midden. niemand zien doen, wij wel.
huubensylvia Voor 1 nacht prima te doen. Wij stonden aan de rivier, brug van de E45 geeft wel verkeerslawaai. in de loop van de avond neemt dat sterk af.
huubensylvia Ook dankzij het prachtige weer een heerlijke plek om een nacht door te brengen. Behalve de steekbeesten zo af en toe.
sylviaenhuub Op doorreis naar de Noordkaap twee nachten gestaan, om even een dag wat anders te doen dan camperrijden. Sanitair is schoon, vriendelijke ontvangst. En met zonnig weer iz het heerlijk omover het water te staren.
huubensylvia Een heerlijke plek om te overnachten. Met prachtig uitzicht over de zee. ( hadden we wel de mazzel met prachtig weer). Er was 1 toilet open en je kon water tappen. 10 Euro in de envelop gedaan, geen beheerdef gezien
sylviaenhuub prima overnachtingsplek op doorreis. Zwembad is in de zomer open vanaf 2 uur door de week, weekend 12 uur. Er is een sanizuil, cassettetoilet kan geleegd en de spoeling werkt ook. Stroom bij de plekken met muntjes. En leuk park achter de cp voor een wandeling.
sylviaenhuub. zoals alle cp's van deze organisatie alles prima in orde. Er stonden 6 campers, lekker rustig dus. En mooi plekje.
sylviaenhuub prima gemeentecamping, prima op doorreis. Beheerder is erg vriendelijk. groot zwembad, dat alleen juli en augustus open is. alles incluis voof 13 euro! Top
huubensylvia Mooie goed verzorgde grote cp. Veel ruimte tussen de ruime camperplaatsen. Er staan vanavond 30 campers, maar valt niet op. Helaas niet zwemmen je kunt wel wandelen rond de plas.
huubensylvia Rustige overnachting, leuk dorp om even rond te lopen. Voorzieningen werden op zondagochtend schoon gemaakt. Wel onze Franse buurman er op gewezen dat hij de camper echt niet op 30 centimeter van de onze moest plaatsen!
huubensylvia Wij vinden het een topplek! Voor doorreis en langer verblijf
huubensylvia prima voorzieningen voor grijs en zwart water, ook watertappunt. Niets gezien van lozen in de rivier. Wij stonden op achterste P, lekker rustig. Toch, op doordeweekse dag in juni stonden er totaal 35 campers. Mooie wandelingen.
huubensylvia je kunt er niet staan, afvoeren van de lijst
sylviaenhuub Prima camping, met acsikorting 22 euro per nacht. Wifi werkt uitstekend, lekker zwembad, vriendelijke ontvangst. Via Verde ook met racefiets te doen. Aanrader deze plek, vooral in het laagseizoen.
sylviaenhuub er wordt nog flink gebouwd en verbouwd. We stonden alleen. Het is een officiele CP, masr je mag geen camping gedrag vertonen. In Spanje houden ze wel van verbieden
sylviaenhuub rustige plaats op 1200 meter hoogte, lekker koel. Uitkijkpunt en de " Betoverde Stad" zijn aanraders.
sylviaenhuub als tussenstop om water te tappen, prima verzorgde plek, met picknicktafel
sylviaenhuub stond helemaal vol en wij vonden de plek lelijk🤪
huubensylvia twee nachten gestaan, topplek👍 Aanrader als tussenstop
Sitecode: 19651
huubensyl sanizuil doet het weer, cassette geleegd, waterkraan deed het prima
sylviaenhuub, 8 juni 23 1 nacht gestaan, kregen bezoek van de guardiacivil 's ochtends. ze wilden gaan bekeuren,want: we stonden op blokken, het raam stond open en we stonden niet precies binnen de lijnen. Toch te erg, wegblijven dus. Campercontact haal deze site er maar van af!
Sitecode: 2040
opgeheven, verderop camper camping met slagboom. er staan 3 plekken op de kaart. er is echter maar 1
huub opgeheven, verboden voor campers
huub inmiddels verboden voor campers😥 prachtige plek, dat wel
huub camping gesloten
huub camping gesloten tot 15 april😥
huubensylvia In juni 22 vanwege pech 6 nachten gestaan. we vonden het geen straf; mooie uitzichten, lekker gewandeld en gefietst. De bron van de rivier de Loue is 10 km verderop. Basic camping voor 12.40 pn met alle voorzieningen voor de camper en niet druk.
sylviaenhuub op doorreis naar NL terug. Prachtige plaats aan beek. wandeling naar Gerberoy is de moeite waard.
huubensylvia mooie plek met uiterst vriendelijke eigenaren
huubensylvia Rustige plek in een leuk klein dorp, lekker stil 's nachts en goeie camper-verzorg-voorziening. Ligt buiten alle doorgaande routes, 🤔maar als je in buurt een overnachtingsplek zoekt, is het goed hier.
sylviaenhuub Overnachting vooral combineren met bezoek aan de mijn. Rondleiding is zeer informatief en wordt gedaan door ex-mijnwerkers
sylviaenhuub noodgedwongen, pech aan de camper 5 nachten gestaan. maar dat is geen straf, prachtige omgeving, veel plaats en weinig campeerders. Sanitair is gedateerd maar schoon.
huubensylvia, 28 aug 21. adres klopt echt niet. CP net voor de brug over de Saone, naast de D23 in Soing. Altijd lekker pkekje op doorreis
huubensylvia, 17 aug 21 Op de camping gestaan, voor 12,70. Grote plaatsen en er waren 5 andere camperaars. verder bijna leeg. CP voor het hek is niet aantrekkelijk om te staan. Lekker gefietst en in de Maas gezwommen. Aanrader op doorreis.
huubensylvia prima plek om te wandelen, maar als je geen muntgeld hebt en de receptie is dicht, heb je geen stroom, geen water etc. Wel de volgende ochtend 10 euro betalen aan de beheerder. (Wat wij overigens geen probleem vinden) Dus: zorg dat je 10 euro aan munten bij je hebt.
heerlijk rustig plekje aan het water. Staan hier voor de 2de keer. In de ochtend lekker gezwommen (als je voorbij de waterplanten bent) en een otter gezien.
Het blijft een aardige plek. De plaatsen zijn echter veel te smal; door de afbakening zijn er 13 plaatsen, zodat je deur niet open kan als het vol staat. Aanrijdstrook is te krap. Er is dan ook zeker geen 3 meter tussenruimte tussen de campers!
Op doorreis; blijft een mooie rustige plek om te overnachten
Mooie plek, goed verzorgd en als je camper wegslipt op het gras, heeft de eigenaar een tractor klaar staan😊
Stond er voor 2de keer om een stuk van de Venbahn te fietsen. Inderdaad ziet de plek er steeds minder verzorgd uit. En denk aan de munten voor de parkeerautomaat. Geen betaalpas mogelijk
16 juli 2017. Op doorreis, mooie plek om te overnachten. Rondje op racefiets gemaakt van 60 km. Genoeg afwisseling en niet al te zwaar.
4 mei 2017. Vriendelijke ontvangst, rust en uitzicht: meer hebben wij niet nodig.
4 mei 17 Vriendelijke ontvangst, weids uitzicht en rust: meer hebben wij niet nodig!😊
Op doorreis naar de Weissensee in Oostenrijk, en inderdaad prima plaats, met gratis "semmel". Heel even binnen wezen kijken. Onze camper past overal 2 keer in. Broodjes iedere werkdag en veel heel grote campers.
huub, 13 aug 2016 Een koele plaats door al dat water en de schaduw. Het was 33 graden. Prima overnachtingsplek, zeker als je geen faciliteiten nodig hebt.
13-7-2016. Geweldige plek, inderdaad geen voorzieningen. Heerlijk koel op deze zeer warme dag, aan drie kanten water en veel groen. en superstil; heerlijk.
21 juni 2016. Inderdaad: beheerders zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Camperplaats is in principe voor 3 campers. Plek is een en al rust en de zee is vlakbij.
16 juni 2016. Mooi plekje om te overnachten. Naar de waterval: neem toch eerst de camper mee naar de Parking van het Nationaal Park. Daar prachtige wandelroutes en goed onderhouden en aangegeven.
15 juni 2016. Prima plek voor een nachtje. Stonden met 2 andere Nederlandse campers.
1 juni 2016. We waren de enige camper en er was niet veel te doen in de haven. Prima plek en lekker rustig. Visrestaurantje (nou ja je kunt er zitten) is een echte aanrader. De vis is heerlijk.
Wij staan hier voor de 4de keer. Basisvoorzieningen zijn aanwezig voor weinig geld; dat is voldoende voor ons. We komen hier graag, heerlijk rustig en goede eerste stop verder naar oosten en noorden van Europa. Huub en Sylvia, 23 juni 2016
14 juni 2016. Kwamen er toevallig en zijn nacht blijven staan. Voorzieningen op de plek zijn ok. Winkel is definitief gesloten, als ik het Zweeds goed begrepen heb.
Prima plek als je er van houdt met 35 andere campers naast en achter elkaar te staan. Heb er min of meer toevallig overnacht, maar dit is echt niet mijn ding.
Rustig plekje. Stond daar pasen 2016. Sanizuil werkte niet. Kerkklokken: als je in Limburg opgegroeid bent, weet je niet beter.
22 januari 2016. Op doorreis naar Oostenrijk. Mooie plek, zag er in de sneeuw prachtig uit. Toegangsweg is steile helling met drempels. Lukte net met de sneeuw.
26 okt 2015. We zijn er voor de 2de keer. Heerlijk rustig plekje aan de Maas met uitzicht op de heuvels. Prachtige dag vandaag, zon en de vele herfstkleuren. Komen hier vast nog terug; route naar de Morvan.
Voorjaar 2014 2x een nacht gestaan. van daaruit Chartres bezocht. vonden het een heerlijke plek; zwmbad ligt er naast Huub en Sylvia