@HuubenAnneke
Wijhebben hier in week 39 gestaan met prachtig weer zodat onze zonnepanelen goed hún bijdragen konden leveren. Alle voorgaande reviews geven een positieve bijdragen aan deze plaats. 3x in de week wisselen van de wacht op loop afstand in Windsor. En dan met de trein naar de city. Voor 53€ met z’n tweeën retour dagkaart. Die haal je er wel uit. Alleen erg vermoeiend.
Een goede parkeerplaats. met de fiets langs het water (de Leie) ga je naar het hystorische centrum.
Camping voldoet aan de eisen. Maar wij betalen 25€ per nacht. Alleen je heb geen wifi en de telefoon ontvangst is slecht. Dus neem wat te lezen mee.
Wij waren hier 21 maart. Van de honden hebben wij geen klachten kunnen ondervinden. je moet wel met de camperkaart door de poort. Elektrische aansluiting moet nog aangelegd worden. Versorgung is goed. Rond deze datum is wel alles gesloten (vaderdag)
Een prima plaats aan de AP7 voor één of meer nachten te blijven. Met de platzwart en zijn vrouw niets dan lof. Goed restaurant kan men goed eten. Ook een tip als er wat aan je voertuig mankeert. Ga dan naar “Tambo Motors “in Peñíscola.
Sitecode: 19454
Hier hebben we ons 8 dagen van te voren aangemeld. Met camper 7,5 mtr lang met 2 personen. Kregen we de bevestiging dat we 100€ moesten betalen. Dit hebben we dus niet gedaan. We hebben de camper maar thuis gelaten en hebben een hotelletje genomen.
De naast gelegen camping bied tegen een kleine meer prijs goede service. En een grote plaats.
We zijn hier, mei 2024 en de camping ziet er goed verzorgd uit ook camper zijn er welkom. Wij betaalde 23€ exc stroom
Mooie camping. alleen het gebruik van de ACSI Card. is nogal een dingetje. Er staat in laag seizoen 38€ met card is het 37 € Ze rekenen toeristen belasting, 3,13. registratie, 1,90€ dit alles keer 2. En dan nog eens eco plaats 2,50€ 1keer. totaal betaalde we, 37,56€
in het voor en na seizoen is dit een ideale camping. Neem je bootje of je water scooter en je kun je hier uitleven. Wij betaalde exclusief elektriciteit, 23€. Ook leuk om te fietsen. Pakostane is hier 4km vandaan leuk plaatst. Weet niet hoe het hoog seizoen eruit ziet. Maar we hebben het hier geweldig gehad.
Alle gegevens hiervoor genoemd zijn genoeg sterren waard. Alleen de coördinaten kloppen niet, dit moet zijn: 49.738323N. 6.659399E
De cp is goed stroom aan wezig. Aan de linkse kant goed Sat ontvangst. Aldi en meer 2km van de cp. Mooie fiets tocht gedaan de Blockland route. Centrum is 5km is goed te doen veel lange stukken rijden. Leuk terras op de camping. kortom goede plaats om hier een paar dagen te staan.
Al het voorgaande sluiten we ons bij aan. Alleen de WiFi is beperkt. We hadden flinke storm tijdens ons verblijf en we wilde via de Chromcast naar de tv kijken. Maar dat ging toch niet. Een te zwak signaal
Rustige cp waar je ook nog je hengeltje uit kan gooien in de visvijver. En een goede WiFi verbinding
Mooi in weide gebied gelegen Camperplaats. Alles moet nog even door groeien. De ontvangst is vriendelijk. Op grote afstand is er voor de trein liefhebbers ook wat te zien. Maar niet hinderlijk. Met de fiets is Holten en Rijssen goed te bezoeken. En voor problemen met je Satelliet schotel ga je naar BM SAT in Rijssen. Na 3 dagen zijn we verder gegaan. Zeker een aanrader.
Bij aankomst stonden er 2 campers. Deze waren van de lokale bevolking. De plaats is 2 sterren waard van wege z’n losplaats.
rij tot aan de slagboom voer je kenteken in en neem het bonnetje met code uit de automaat. de boom gaat open. Bij weg gaan betaal met pinpas en code. De boom gaat open door je code in te voeren.
De cp kost nu 19,32. let op bij het naar binnen gaan wacht geduldig af op het bonnetje want hier staat ook je uitrij code op en met de code kun je ook water tappen. dat water is hier alleen te verkrijgen. kan lastig zijn wanneer zoals hier stonden met 39gr Celcius. Met de fiets naar het centrum daarna lopend het centrum in.
Deze cp is niet meer; de weg naar boven is breed genoeg om elkaar te passeren. Maar boven aangekomen staat het bord dat campers niet welkom zijn. Beneden zijn genoeg cp’s om te overnachten
alles wat de vorige reviews melden klopt. ik wil alleen melden dat het legen van de cassette bij de naast gelegen camping niet gratis is. Eerst melden bij de receptie 2,50 betalen dan mag je hem legen. Doe het , het voorkomt problemen.
De Camperplaats is afgezet met een betonblok. Weet niet of dit met Corona te maken heeft.
Wij hebben hier gestaan met onze klein kinderen. Alles hiervoor beschreven reviews zijn waar. Maar de kinderen ondervonden een erg asociale mede kameraadjes van erg laag niveau.
16 Augustus hier gestaan erg rustige Cp eigenaar behulpzaam alles wat een Cp moet hebben was er aanwezig.
Hier op het grasveld gestaan. Prachtige plaats vooral als je zelf voor zienend bent. Je kunt hier ook je eigen bootje te water laten en lekker rond varen. Zorg dat je alles in orde hebt.
Al het vorige is waar wat beschreven wordt alleen de receptie kan wel een nieuwe outfit gebruiken. Ze lopen al jaren met kalk en verf vlekken in hun kleren en dan met het verhaal we zijn aan het verbouwen en de toilet gebouwd zien er nog steeds verschrikkelijk uit. Na al die jaren dat we hier zijn geweest.
We zijn hier geweest op 12-06-2020. Maar niet verder dan de receptie. Bij het inschrijven ging het mis. Ze hadden berekend dat ik voor een nacht,51€ zou gaan betalen inclusief ACSI “kortingskaart”. Nou daar keek ik wel van op. Heb je wel goed gerekend vroeg ik verwonderend. Nou ze ging nog een keer aan de slag samen met een collega, en kwamen toen op 63€ uit. Ik zei, dat moet even overleggen.
Mooie rustig plaats. Er zijn geen voorzieningen. Als je alles aan boord hebt dan is dat geen probleem. In de omgeving is leuk fietsen en wandelen. Zwemwater op de hoek. Een aanrader.
We waren hier tussen 28 april en 8 mei. We hebben hier een mooie tijd gehad. De camperplaats had alles wat aanwezig moest zijn. De plaatsen zijn groot genoeg. Een aardige eigenaar cq familie. Ook zijn watersport winkel is een bezoek waard. Je kunt zo gek niet bedenken of hij heeft het, ook voor je camper. We komen zeker terug.
We zijn met de luxe wagen wezen kijken. En we reden het terrein op. En of we direct wilden vertrekken We kwamen alleen even kijken. En we zouden en moesten ons eerst aanmelden We zijn maar weg gereden en komen hier dus niet. Een slechte gastheer Meer dan een1 is het niet waard voor ons.
02-08-2019 Hebben we hier 2 nachten gestaan. Prima wandel mogelijkheden. Vriendelijke eigenaar. Met camper goed te bereiken. Uitstekende plaats mooi uitzicht.
Leuk centrum. Veel winkeltjes met goede producten. Gemeentes in Nederland moeten dit als voorbeeld nemen.
Prachtig locatie. Allemaal waar wat de vorige reviews zeggen, maar je kunt hier hartje zomer ook schaatsen en diverse zaalsporten beoefenen.
Is wel clean. Maar je zit opgesloten in een van dik draad hekwerk. Goed om ff bij te komen.
Goede cp. Blijf. Vooraan staan. Tot aan het stroom punt. Met de fiets naar Nijmegen of Kleef maar ook naar Groesbeek prima te doen. Allemaal fiets paden. Je kunt ook met de bus. Ideale plaats voor een campersaar. Zorg dat je alles voor elkaar hebt.
Alles is waar wat er geschreven wordt. Achter in de hoek daar staan de vaste gasten en die hebben allemaal een generator waar je dan het lawaai en de vieze stank van meekrijgt. Voor de rest prima plaats.
Het is er allemaal nieuw. Maar omgeving sprak ons niet aan. Zijn verder gereden. Nieuw sanistation met een bajonet aansluiting. Heb ik nog nooit gezien.
Prachtige plaats. Het lijkt wel of je achter in de tuin staat. Sani is redelijk, maar dat doen we in onze camper.
We hebben het als rustig en goed ervaren. Het oude Oradour was indrukwekkend. De cp is iets schuin gesitueerd. Maar met 2 keggen stond de camper weer aardig waterpas. Bakker is om de hoek 150 meter. Volgens ons is de voetbalclub ter ziele. Er was geen activiteit
Alles is waar wat hier over geschreven is. Maa de coördinaten die ik op de plaats van de cp heb verschillen met de opgegeven coördinaten Ik heb. 43.56’11”N. 0 37’35”E
Prima plaats. Alles is opgeruimd ziet er profesioneel uit. Stroom,WiFi en satellite allemaal goed. Centrum, lopend of met de fiets goed bereikbaar. Eigenaar behulpzaam gaf ons goede info van Vielha. Top.
Zaterdag 18-05-2019 hier aangekomen. Ziet er allemaal goed uit. Maar we wilde het zongfestival zien. Dat was hier onmogelijk. Zijn daarom 6 km verder gereden, prima ontvangst.
Toen we er arriveerde stond een auto voor de slagboom. We hebben 10 minuten gewacht. Er was scheidbaar geen interesse in een bezoeker. We zijn maar verder gegaan.
De monorail is meer een tram die dmv een kabel omhoog getrokken wordt. Je kunt hem vinden door de P af te lopen richting centrum dan eerste links, achter groot marktgebouw vind je de opstap plaats voor de tram. Fietspad is beneden de Cp.
Finischplaats. Van de Vuelta 2015 op deze route naar Treviso
Nogal, bergachtige weg steile komen voor. Je rijd dan op 1100 - 1200 mtr. Voor de liefhebber kun je door rijden tot Treviso. Maar dan boven aan stoppen. En verder lopen het is te gevaarlijk om het dorp in te rijden. Hier is ook het begin en eindpunt van div wandel routes in de bergen. Er. Zijn enkele restaurant jes in het dorp. Je komt op deze route ook de finisch plaats tegen van een wieler etape
Mix parking aan de rivier, RIO Mino. In zomer maanden kios geopend. Mooi vlak fiets pad naar, Vila Nova de Cerveira en Valenca do Mino. De route ligt aan de Camino.
Rentek
Uuijimrhuhhjyyuikikikmiyjnujrujeeefjhtrnm
Een rustige plaats. Het trein verkeer is te verwaarlozen je kunt hier heerlijk fietsen, centrum voor bakker 10min lopen. Op de cp en centrum internet ontvangst. Een geweldige plaats.
Is allemaal wat wat er geschreven wordt over deze plaats. Maar het terrein is een grote witte grind vlakte. En dan ga je met je fietsje erop uit, dan zie dat Foz ook niet veel te bieden heeft. Wel mooie fietspaden
Wij waren hier 30-04-2019. Alle info klopt. Mooie cp. Alleen de bakker nog.
Rustige camping. Eigenaar spreekt Engels. Goed sanitair. Vlakke plaatsen. De camping ligt wel een eind van het centrum af.
Leuk stadje mooie winkels. De cp hebben wij ervaren als zeer rustig. Het was wel van zondag op maandag. Dat kan wel wat schelen.
Prachtige plaats
Mooie plaats. Wij waren hier 26-04-2019. Op de Ebike naar het centrum. Bij het stadion rechts en dan door de tunnel. Dat scheelt een hoop klimwerk. Levensmiddelen links achter het stadion
Nou je moet nu een kaart ,PASS ÉTAPES kopen dat lukte nog wel. Maar naar binnen de cp op was het systeem buiten werking. Gebeld naar de info die nam wel op en verbrak meteen de verbinding. Zijn maar door gereden. 25 km verder naar het zuiden
Rustige plaats. Wij waren hier op zaterdag er waren geen sport activiteiten. Winkels zijn 3 km hier vandaan.
Het is allemaal waar wat de vorige schrijvers ons allemaal vertellen. Wij stonden hier 17-10-2018 met prachtig weer. Het enige wat niet vermeld is dat je een. 6 km naar Jochstein kunt fietsen en daar een leuk zonnig terrasje kunt pikken en via de de overkant terug kunt fietsen en met het pondveer weer terug kunt. Prachtig.
Een echte cp. Rustig geen lawaai onder vonden. Met fiets nog het centrum bezocht Van hieruit richting Tjechie
We vinden het vervelend dat we moesten reserveren Liever hadden we op P2 gestaan. Maar nu staan we op Lo haus.
Wij waren hier,12-05-2018. De Cp ligt op een schiereiland. Nabij een kerkhofje. Mooi uitzicht. Redelijk vlakke plaatsen. Winkels en terrasjes in de omgeving niet aanwezig. Wilt u hierheen . Zorg dat de entzorgung voor elkaar is.
SEa9/2
Was een niet zo vriendelijke camping beheerder. mocht alleen op die plaats staan die hij aan wees. En ivm de schotel wilde wij anders gaan staan, Nee dat mocht niet. kwam ook regelmatig in een dikke merchedez of alles klopte. Omgeving was mooi en veel groen. Het dorpje Cong heeft veel beziens waardigheden
Prachtige cp. Alles vernieuwd. Alleen wij waren hier op 09-08-2017 . Alleen was het over grote deel bevolkt met zigeuners en hun aanhang. We zijn maar door gereden. Gelukkig waren we hier vroeg. 11:00
Zijn hier. 07-08-2017 geweest. En de ligging is prachtig maar toen we hoorde dat het uitdraaien van de luifel 1€ moest opleveren zijn we naar de buurman gegaan die woont 5 km verderop.
01-08-2017 hebben we met de camper hier 2 nachten gestaan. Op aanraden van de erg vriendelijke eigenaar die ons en alle bezoekers persoonlijk informeerde wat er in de omgeving te doen is. Oa een fietstocht naar de vuurtoren en een wandeling langs de kust. Plaatsen zijn erg ruim en op betonnen ondergrond. Water en elektra op de plaatsen.
Een goede ontvangst Ruime plaatsen We waren hier met de camper de ingang is nogal krap. Euro's worden niet geaccepteerd en pinnen gaat niet
Gewoon een asfalt plaats ver van het centrum. Wel goed te bereiken
Waren hier 17-05-2016. Goed verzorgde camping. Van uit het centrum kan men diverse excursies per boot maken. Op camping een tweede zwembad in aanbouw met 2 glijbanen was bijna klaar. Trein voor de camping met verbinding naar Ile Rousse en verder.
We stonden hier, 01-10-2015. Alles wat hier voor beschreven is klopt. Betaal automaat is even wennen. Echt een aanrader.