@HuubenAnneke
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Nadat we in uit de Cp bij Zwettl vertrokken zijn en hier aangekomen zijn. Wil ik toch melden dat deze Cp wel iets meer heeft. Goede parkeerplaats en direct aan een riviertje waar we ons konden afkoelen. Ook werden we vergezeld van nog eens twee campers. Prima plaats.
Vandaag waren we op deze Cp. Er was niemand aanwezig we hebben 2x het nummer gedraaid en er werd na langdurig aanhouden niet opgenomen. De twee gebouwen daar was geen leven te bekennen. Nadat we hier gegeten hebben zijn we vertrokken naar een Cp 17km verderop aan een riviertje.
Mei 2026
De vorige reviews geven perfect weer wat deze schone betonnen plaats te bieden heeft. Alleen de coördinaten kloppen niet. Houdt het adres aan dan komt het goed.
Alles hier voor klopt. Geweldige accommodatie alleen sinds kort is de regeling met het vervoer veranderd. Wil je met de bus dan moet je de App van de bus maatschappij downloaden, een account aanmaken. Daarna de ticket aangeven ben je student of senior en, vertrek en aankomst. Dan afrekenen. succes.
We hier vandaag om 14:00 aangekomen en zijn om 16:00 gratis met de tram naar het centrum gegaan. Om 18:00 waren we weer op de Cp. Toen ontdekte dat de Cp langzaam leeg kwam. We voelden ons niet prettig en zijn ook maar weggegaan. De kosten 4,20€. In Kehl Cp erg krap kosten, 12€ voor 24 uur
Wijhebben hier in week 39 gestaan met prachtig weer zodat onze zonnepanelen goed hún bijdragen konden leveren. Alle voorgaande reviews geven een positieve bijdragen aan deze plaats. 3x in de week wisselen van de wacht op loop afstand in Windsor. En dan met de trein naar de city. Voor 53€ met z’n tweeën retour dagkaart. Die haal je er wel uit. Alleen erg vermoeiend.
Een goede parkeerplaats. met de fiets langs het water (de Leie) ga je naar het hystorische centrum.
Camping voldoet aan de eisen. Maar wij betalen 25€ per nacht. Alleen je heb geen wifi en de telefoon ontvangst is slecht. Dus neem wat te lezen mee.