@HvM

2009

Zeer mooie en groene camping. Veel bloeiende bloemen en planten. Ruime plaatsen, verwarmd zwembad en prima sanitair. Pascaline en Geätan zijn de enthousiaste eigenaren die er alles aan doen om je te helpen. Aankomst wel voor 12.00u of na 14.00u

Fijne locatie, prima ontvangst. Je voelt je meteen thuis. Het aantal camperplekken is 9 stuks, verhard met schelpen, en voldoende gras voor de deur.

Kleinschalige naturistencamping. Heerlijk rustig om even helemaal tot rust te komen. Eigenaren zijn bovengemiddeld behulpzaam en Klantvriendelijk met een K! Aankomst voor 12.00u, of na 14.00u.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Je staat achter een slagboom EN twee hekken. Lijkt wel Fort Knox. En dat voor meer dan €20,=

Rustige locatie, vriendelijke ontvangst, sanitair schoon en fris. Ook weer vlot op de A-34 vanuit de camping. Op 2-10 de enige bezoekers. €13,44

We waren hier op 18-06-18. Mooie vlakke plaatsen met electra. Net de week ervoor gereed gekomen. Eigenaar is bezig om de plek te vervolmaken. Van toilet en douche waren er nog maar 1 stuks. Maar dit zal uitgebreid gaan worden, volgens de vriendelijke eigenaar. Het is meer een camperplaats dan camping

We waren hier op 17-6-18. Kleine camping met een aantal verharde plekken voor de camper. Lekker rustig en vriendelijke eigenaar

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Heerlijk plekje! Vriendelijke Nederlandse eigenaren, en niks is te veel! Je krijgt een map met info over de camping en de omgeving waar voldoende te doen is. Hier 4 dagen gestaan, gewoon omdat het er zo heerlijk was.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke plek, vriendelijke eigenaren. Heerlijk rustig.