@Hygge500
- Detleffs Trend 90
- 2022
- Ander
Alles was prima. Kleine camping met goede, vlakke staanplaatsen; de douches en toiletten zijn schoon en voldoende. Tijdens onze roadtrip van meerdere weken door Noorwegen hebben we veel campings bezocht, maar deze was met 550 NOK inclusief elektriciteit (douches kosten 10 NOK extra) de duurste.
Het is echt jammer hoeveel oneerlijke en onnauwkeurige recensies hier worden geplaatst. Tijdens onze hele reis is dit veruit de beste camping waar we zijn geweest. Zowel de indeling van de staanplaatsen als de gloednieuwe en schone sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Het uitzicht op het fjord is fantastisch. De bus naar Trondheim, lijn 70, vertrekt direct vanaf de ingang van de camping. Het is de ideale camping om Trondheim te bezoeken.

Een werkelijk prachtige camping. Vriendelijke ontvangst, schone en ruime toiletten en douches. Vrije keuze van staanplaats met een fantastisch uitzicht op het fjord. Reserveren is niet mogelijk, dus kom niet te laat!

Een uitstekende camping op een toplocatie. Momenteel 500 NOK all-inclusive. Vrije keuze van staanplaats. Terrassenindeling, dus zelfs degenen op de tweede rij hebben optimaal uitzicht. Zeer schoon en ruime sanitaire voorzieningen. Uitstekende camping op een toplocatie. Momenteel 500 NOK all-inclusive. Vrije keuze van staanplaats. ...

Een werkelijk uitstekende camping. We mochten onze eigen plek uitkiezen en kozen voor de eerste rij aan het water. De huidige prijs: 350 NOK voor een camper met elektriciteit en twee personen. De sanitaire voorzieningen waren schoon en goed onderhouden.
Sitecode: 20920
Een werkelijk uitstekende camping. Voor ieder wat wils. Of je nu op gras of grind staat, met of zonder elektriciteit. Alle staanplaatsen zijn perfect vlak. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en schoon – het kan niet beter. We zouden zo weer terugkomen. Alles wat je nodig hebt is er!
Wij brengen hier al meer dan 30 jaar meerdere keren per jaar onze vakantie door. Een fantastische camping voor volwassenen en kinderen. Verschillende grote speeltuinen en een groot zwembad. Er zijn geen toegewezen parkeerplaatsen, er is voldoende ruimte voor iedereen. Met een diameter van 1,6 km is dat geen probleem. Toplocatie tussen de Noordzee en het fjord. Douchen is gratis, ongeacht hoe lang u gebruikmaakt van de douches. Zeer schoon en ruim voldoende sanitair.
Wij waren hier twee dagen op 27 mei 2024. Echt een geweldige plek. Met enorme parkeerplaatsen, uitstekend sanitair. Tegen een eerlijke prijs van 330 kr. de nacht en all-inclusive inclusief elektriciteit.