@Hyggelig-Tour
Parkeerplaats op de parkeerplaats met uitzicht op de haven. Registratie en betaling met creditcard. 2 dagen voor 4 personen en elektriciteit DKK 300, douches DKK 5 per persoon. Alles was heel schoon, helaas geen afvoer voor vaste toiletten. Grijs water gaat. Winkelen ca. 700 m in de stad.
De parkeerplaats op het gazon: Cafetaria & Kroen in Hampen, schoon, goed onderhouden. Containers met toiletten en douches. Kleine speeltuin, schapen, kippen, ganzen en Alfred-varken in het omheinde gebied. Lekker eten, Danske Boef en Chicken and Chips. We betalen 50 DKK voor 4 personen en elektriciteit. voor 1 nacht.
De Fiskerje & Campingplatz in Humlum beschikt sinds 2020 ook over 15 parkeerplaatsen voor stacaravans, waarvan 2 met elektriciteit. We betalen 175 DKK voor 4 personen voor 1 nacht met elektriciteit. Gratis diensten, zoals toilet / douche, gebruik keuken en inbouwapparatuur: kookplaat, oven, koelkast etc. We zitten direct aan het water. Alles was schoon, het personeel was erg vriendelijk.
Geweldig plek. Zoet water vullen. Stortplaats chemisch toilet, stacaravans kunnen ook afgevoerd worden met een vaste tank. Alles was heel schoon.