@Hylke-2016
- 2019
Prachtige camperplek! Geweldig uitzicht, mooi verharde plekken, alle campervoorzieningen in orde en keurig sanitair. Erg aan te raden.
Wat een mooie rustige camperplek! Direct aan de Moezel, dichtbij Traben-Trabach. Basis voor mooie fietstochten langs de Moezel, Berndkassel-Kues is prachtig. Inchecken is eenvoudig, sanitair eenvoudig maar schoon.
Heerlijk plekje gereserveerd direct aan de rivier, prachtige wandeling naar de burcht. Sanitair is perfect. We hadden hier nog wel langer willen staan, maar moeten weer huiswaarts helaas. Complimenten!
Prima ontvangst bij receptie, rij 1 aan de Moezel is erg aan te raden. Hadden gereserveerd 2 dagen voor aankomst, voor 2 nachten, stiekem nog een nachtje bijgeboekt, even verkassen naar ander mooi plekje, maar snel geregeld. Keuze uit wat ruimere plekken en plekken met of zonder schaduw. Camping dichtbij centrum van Trier, prijs-kwaliteit is goed want dichtbij zo’n stad en zulke plekken, logisch! Sanitair ook dik in orde.
gesloten.
Ze zijn er nog hoor, de perfecte camperplekken. Dit is waarom wij een camper hebben, groot veld, voldoende plek, goede prijs-kwaliteit, faciliteiten op orde. Lekker! Complimenten.
Op deze camperplek blijven we maar terugkomen. “waar gaan we het weekend naartoe?, Stee in de Lhee?, prima!” Gewoon goed, punt.
droomplekje! hier ben je camperaar voor, mooie ruime plekken, tegen de Maas aan, prima sanitair en op wandelafstand van leuke plekjes. de vogels zijn een traktatie, een symphonie van prachtige geluiden, inclusief de grappige ganzen. zeer vriendelijk ontvangen, absoluut een aanrader!
Sitecode: 20334
Uitstekend! Mooi en zeer schoon sanitair en met het openbaar vervoer naar Brugge is een dikke plus en erg voordelig. Ietwat kleinere plekken, maar dik in orde om een paar dagen Brugge en omgeving te verkennen. komen graag terug!
Als camperaar zijn dit de camperplaatsen waar je op hoopt. Ruime plekken, prima sanitair en een prachtige omgeving op loopafstand. dikke pluim!
Perfecte camperplek, mooie verharde plekken, uitstekend sanitair, alle voorzieningen dik in orde en een schitterende omgeving. Op loopafstand van het mooie Dwingeloo en de betoverende bossen. Prijs- kwaliteit is prima.
geweldig! geen sanitair, verder alle voorzieningen. midden in de bossen, the New Forest. aanrader.
Prachtige camping, midden in het groen met zeer ruime plekken. Water dichtbij en stroom op elke plek. Sanitair dik in orde, douchen is erg lekker! Verder alle faciliteiten beschikbaar. Een echte aanrader om heerlijk wakker te worden tussen de vogeltjes en natuur.
Prachtige camping, midden in de bossen. Grote plekken met water, afvoer en elektriciteit. Schoon sanitair, alle faciliteiten aanwezig. Zeer geschikt voor campers, erg aangenaam. Dichtbij mooie wandel- en fietspaden, zo de natuur in. Aanrader!
Top! Staat bij ons hoog in de top 5 van mooiste camperplaatsen. Met een camper op een camping is prima, maar dit zijn de plekjes waarom je reist met de camper. Rustig, mooie omgeving en uitzicht, keurig ontvangst, alle voorzieningen voor een prima prijs. In de buurt gewandeld, met de trein gereisd en als je zin hebt (hadden we even niet) een mooie fietstocht.
Heerlijk. Dichtbij het meer, keurig sanitair, mooie plekken en dichtbij het dorp. Reserveren niet mogelijk, kom voor 12:00, anders is er pas iemand om 14:00 om in te checken.
Top! (Niet verder vertellen)
Mooie camping, voldoende keus qua plekken, even reserveren is wel handig. Veel Nederlanders, niet echt ‘direct, aan de Elbe en veel regeltjes. Prima voor doorreis om
Prachtige plek. Je denkt eerst om hier gewoon één nacht te blijven maar blijft drie. Douche en wc gebouw in de buurt, 50 cent per keer. Zorg voor volle accu’s, lege wc en genieten maar. Afrekenen bij restaurant.