@Hymer-554SL
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Wat een verrassend mooie campingplaatsen zijn er op deze camping. Men heeft gewoon zijn eigen tuin! Inderdaad ideaal voor diegenen, net als wij, die van rust en natuur houden. Vriendelijke ontvangst en rondleiding door Frans. Sanitair is top. Fijn dat je ook een ijsje of flesje wijn kunt kopen. Wij zijn tevreden!
Allereerst het juiste adres was 4 jaar geleden toen wij hier voor de eerste keer waren al gewijzigd. Friedrich-Naumann-Allee 24 19288 Ludwigslust Germany Het is een prachtige cp mooi wandelen in kasteelpark en centrum met authentieke karakter is op loopafstand met leuke winkeltjes, aardige mensen en restaurants waar je kunt eten voor voordelige prijs.
Na even zoeken gevonden, blijkt nr 5 te zijn. De voortuin lag voor de helft vol met bouwmaterialen. Kwam een oudere man aan op 3wieler en deze wees op weiland links van het perceel. Was op zich best aardig maar er hadden wel wat snoeiwerkzaamheden mogen gebeuren. Na 2 keer insteken kwamen de takken nog steeds tegen de camper (=nog geen 7 mtr) en raakte bijna verward met de luifel. Dus naar ergens anders gereden...
Allereerst de opgegeven coördinaten kloppen niet. 58.219389, 13.635861 is de juiste. Wij hebben ruim uur rondjes gereden door allerlei kleine plaatsjes, werden een karrenspoor in verwezen en toen we uiteindelijk weer internet hadden, de navigatie ingeschakeld van de website. Maar de Stellplatz, het sanitair is netjes en parkje is leuk om keer omheen te lopen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Op de middag hier gearriveerd en eerst fijn met de honden wandelen. 's Avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Vriendelijke bediening en overnachting was gratis. De volgende ochtend rustig de honden uitgelaten, ontbeten en verder richting de boot. Aanrader!
2020
13 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden