@Hymer-S820
- 2005
Sitecode: 92088
heb er een nacht gestaan. helemaal tof kan niet beter voor een camper plaats. eerlijk gezegd vindt ik het tarief te laag.
voor een nacht gestaan. de bewegwijzering is niet goed te klein kijk je zo overheen en ben je in een verkeerd pad. niet geschikt voor grote campers. de hagen zijn niet onderhouden. het bochtenwerk van een aantal paden is te smal. voorkant camper in de struiken en de achterkant ook. bocht is niet ruim. krassen over de zijkant van de camper. op de veldjes zijn 4 tot 6 plaatsen en groot. de voorzieningen zijn goed en netjes
heel ruime plaatsen alles wat je nodig hebt. we betaalden 485 kronen per nacht ipv 300
mooie plaatsen, rustige camping en schoon sanitair. met een normaal tarief. betaalden 104 zloty na aftrek van 10% korting acsi lid.
aangebeld met de intercom gesproken met een mevrouw antwoord was dat de camping was gesloten. vraag ook niet voor 1 nacht? toen gooide ze de hoorn er op
hebben het geprobeerd maar deden niet open. telefoon nr was fout
het is waar je niet wilt staan. heel rommelig en het voorterrein onverzorgd
camping is er niet meer is gesloten, dus verwijderen bij de NKC
camping is er niet meer. is gesloten
het tarief van Camper contact klopt niet. het was 175 zloty trouwens de meeste tarieven van campercontact kloppen niet
Sitecode: 19089
Waren niet welkom geen plaats meer voor Campers
het terrein in niet onderhouden en compleet vervallen en de coordinaten kloppen niet N 51.22690 O 022.55238
best aardige mijnheer. maar de prijs was 20 euro voor 1 nacht oftewel 85,39 Zloty.
deze camping is nu in oktober het laag seizoen veel te duur. we betaalden 480 NK we merken dat NKC wat prijzen betreft in Denemarken en Noorwegen er volledig naast zitten
Daar moest een elektrische aansluiting gemaakt worden. Net als een parkeerticket een paal met 4 aansluitingen
Gemoedelijke mooie locatie met vriendelijke havenmeester