@Hymer-b-514
Camperplaats is lopend naar Centre Ville 25 minuten, goed te doen, fietsen is ook mogelijk. Tussen de middag (Siësta) alles gesloten. Wat vreselijk is de toiletten, bij aankomst 3 toiletten open en einde van de middag nog maar 1 die ook nog eens helemaal ondergesmeerd is met ontlasting! Doe je thuis toch ook niet! Wie doet dat nou? Erg jammer want het is best een mooie camperplaats👍 Verder prima camperplek om te overnachten daarna door!

Prima camping uitgangspunt bezoek Avignon. 10min fietsen naar supermarkt Le Clerck, sanitair erg gedateerd, 5 min moeten wachten voor warm water.( winter) Mocht je last hebben van je luchtwegen dan is deze camping niet geschikt in de winter , stoken haardvuur in de buurt(nat haardvuur) heeft ons uit de slaap gehouden door een doordringende rookgeur die hing over de hele camping, dus ook in de camper!
De hier vermelde prijzen kloppen niet. 1 nacht kost 32 euro. plaatsen zijn schuin. een mwahhh voor deze camping. we vergeten deze maar 😉
altijd vervelend om een slechte recensie te schrijven. beheerder aardig bij aankomst, bij weggaan geen vriendelijk gezicht. Wij waren met 2 campers en 2 honden, beheerder had zijn hond los lopen met als gevolg dat deze hond continue de confrontatie opzocht met de hond van zwager en schoonzus terwijl er duidelijk staat honden aangelijnd. Zij hebben hun hond hierna binnen moeten houden in de camper. muggen en geen rechte plaatsen.
Bij aankomst was het al duidelijk dat dit is niet onze camping was. een allergaatje van hokjes, caravans met hele families die om 11:30 uur al aan het bier zaten met prachtige holadijee muziek. twee hanen 2 meter van de camping en een tokkie die op zondag de hele ochtend met een slijptol in de weer was. Helaas twee tientjes kwijt maar we zijn met gierende banden naar een andere camping gereden.
Erg fijne plek op loopafstand naar het dorp direct gelegen aan de zee. sanitair is authentiek en erg schoon. douches zijn heerlijk warm. Er is een supermarktje op het terrein met vers brood. Het barretje oogt erg gezellig. de plaatsen zijn kris kras door elkaar op een zand/grind ondergrond. Er zijn ruim voldoende bomen aanwezig. kortom, een heerlijke plek om vaker naar terug te keren. voor het geld hoef je het niet te laten.
te dure camping voor wat je krijgt. Je moet vooraf betalen zodat ze dat geld in ieder geval binnen hebben. we werden achteraf op een schots en scheef veld gezet die ook nog eens dubbel geboekt was. het sanitair was oud en smerig . we zijn gelijk na één nacht weer vertrokken. het “centrum” is een aanfluiting en met te ver om te lopen. we zijn met gierende banden weer vertrokken.
Wij zijn hier in Aug 2018 geweest en ik vond het geweldig . verouderd maar super schoon en een aardige oude dame. Bij vertrek, 1 nachtje gestaan uiteindelijk, kregen we een oorkonde van deze lieve oude dame. Ik heb nog nooit zo iets supers meegemaakt, geweldig ! Complimenten!
De plek ziet er leuk uit maar let op! wij zijn daar s’nacht beroofd in onze slaap. Er staan vaste bewoner die niet te verstaan zijn . Wij verdenken hun omdat ze tegenover ons stonden. wij gaan er in ieder geval nooit meer heen. ze breken je camper open terwijl je ligt te slapen.