@Hymer-freak
- 2011
- Hymer Exsis-i Anders
- 2015
- Integraal
prima CP. Op de website kun je een contactformulier vooraf invullen. Elektra wordt na verbruik afgerekend. Eetcafé Liebes is een aanrader
Prima camping voor bezoek aan de stad Bordeaux. wij zijn met bus 31 en tram B naar centrum Bordeaux gereisd, we konden een retourtje kopen bij de receptie. Camping is per 13 december gesloten en gaat in maart 2025 weer open
we stonden 9 december voor de poort. Camping is gesloten
prima cp. Mooie omgeving, leuk fietsen. Kolhorn mooi plaatsje. Heerlijk gegeten bij restaurant het Anker
Vriendelijk ontvangst. We hadden een plek met privé sanitair. vele fiets- en wandelmogelijkheden in de mooie omgeving
prima cp voor een overnachting. Wij ervaarden geen overlast van de aangrenzende weg.
fijne locatie om te overnachten. direct achter de receptie toilet/douches die idd gedateerd zijn, maar hiervoor geen pas nodig. Tourist info naast CP. Ook bistro aanwezig
Net servicepunt voor lozen grijs water, chemisch toilet. Vers water te verkrijgen voor €2,00
Wij stonden vandaag voor een dicht hek, geen vermelding wanneer wel open
Leuke camping. Broodjes service bij de receptie. Wasmachine en droger is gratis. Wij betaalden € 20,10 per nacht 2p + stroom
prima plek om voor 1 nacht te staan. Rondleiding in de mijn wordt op bepaalde tijden ook in het Nederlands gegeven.
prima CP. sanitair is prima. Locatie op loopafstand van centrum, strandpromenade en strand
prima CP met voldoende ruimte. veel te doen in Jasmund NP. Wij zijn met pendelbus naar Königsstuhl National Park Centre gereden. vandaar de wandelroute Hochuferweg gedaan. Eerst door bos, laatste stuk via kust. We kwamen uit in Sassnitz. Met bus 14 terug naar CP
Sitecode: 81998
prima CP. De camperplaatsen zijn verdeeld over 4 plateaus, met uitzicht op omgeving. Bij de automaat konden we heel handig ons verblijf met 1 dag verlengen.
wij vonden dit een leuk plek. vlak bij het strand om heerlijk te struinen. Een bezoek aan de strandboulevard van Boltenhagen is zeker een aanrader.
Met de QR-code bij het toegangshek of via de website kun je reserveren. je krijgt een toegangscode per mail toegestuurd. Prima CP. €12,00 per nacht
12-4-2019 Hartelijk ontvangst door nieuwe eigenaar. Ruime plaatsen met weids uitzicht. Sanitair schoon en netjes. Tevens B&B en Groepaccommodatie