.jpg?width=155)
- Integraal
September 2026
2 foto's toegevoegd · 20 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Mooie plek om te staan met prachtig sanitair, maar absoluut niet gratis. Je moet de Easyapp downloaden en per nacht €12,- betalen. In het laagseizoen (1/11-31/3) is dat €7,-
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek om te overnachten. In tegenstelling tot de infopagina is alles gratis behalve stroom. Toen wij er stonden was het regenachtig en de ondergrond vies. Voeten vegen!!
Maart 2026
Je kunt hier grijs en zwart water lossen en er is een vuilnisbak. Er is geen water, ook niet om je cassette te spoelen, dus dat moet je met je eigen grijs water doen. Stroom werkt ook niet. Zoals al eerder vermeld de plekken zijn veel te kort op elkaar.
Een mooie gratis camperplaats met ruime vakken om te staan vlak bij het centrum. Maar 10 minuten water kost €8,15 op 23-03-2026. In de supermarkt is het goedkoper.
Een hele rustige plaats om de nacht door te brengen met een mooi uitzicht. Je hebt wel hoge blokken nodig om horizontaal te staan. Eten in het restaurant boven het zwembad kan nu van €12,50 tot €28,- exclusief drinken en dessert.
Februari 2026
Een mooie goed verzorgde plek, alleen de stroomvoorziening werkte niet. En de plekken zijn te schuin om zonder blokken te kunnen parkeren, maar de betonnen ondergrond is zo glad afgewerkt, dat je niet eenvoudig op je blokken komt. Je duwt de blokken gewoon voor je uit. Kijk uit voor wegschietende blokken!
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

Als je op een CP aankomt en de QR-code scant om €5,- te kunnen betalen voor de gratis parkeerplaats, dan verwacht je niet dat je nog een keuze moet maken uit alle overnachtingsmogelijkheden in de regio Meierijstad. Dan zijn inclusief hotels, motels, campings en CP's duizenden plaatsen waar je uit MOET!! kiezen. Doe eens simpel, we staan gewoon op de CP!! Maar Schijndel is een leuk dorp en je staat op loopafstand van het centrum.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden