@Hymer12
Hallo, we waren er vandaag, 5 december 2025. Helaas was er geen plek meer. De mensen waren erg aardig en gaven ons een tip over waar we konden parkeren. De toegangsweg is echter verschrikkelijk; ik heb mijn rechterachterbumper beschadigd tijdens het wegrijden. Oké, ze zeiden dat je voorzichtig moest zijn, maar waarom is deze plek (de verlaging) nog niet lang geleden opgevuld? 🤮 Eén ster minder.
Alles was perfect, direct aan de Moezel, alles was schoon en de water- en afvalverwerkingszone was geheel verhard en perfect. Zou er zeker teruggaan.
De dingen die soms geschreven worden 😳 Geweldige plek, alles was perfect, zou zeker teruggaan.
Ik ken de plek van 4-5 jaar geleden, wat daar aan de hand is. Vroeger was de gastronomie goed, nu ook. de frituur als je het leuk vindt, ik wil niet over de prijzen praten. 29 euro stroom heeft geen nut als de zekering blijft doorbranden. Ja, Italië is beter. Oké, dat was het voor de toekomst. Er zijn betere plaatsen aan de Bodensee.
de ruimte is goed, de gsm-ontvangst of internet is een ramp, alleen met extra kosten via Snellstar, maar snel is anders.
Ik ben ook van mening dat water en afvoer extra kosten, het is te duur. er gebeurt ook niet zoveel. Ik was hier 2 jaar geleden en het was vol. Ik geloof dat de prijs toen 15 euro was
Geweldig maar niet gelukkig voor iedereen
Dus doe iets meer voor de ruimte, met regel niet bijzonder mooie helft van het meerlandschap op het plein, veel modder we zijn de 3 keer hier was er niets veranderd
Een beetje uit de weg, de laatste kilometers erg smalle straatjes. Relatief druk in december. We hadden helaas de koude periode in 2019 gevangen, konden toch weinig zaken doen, we denken dat we terug zullen zijn. Verwijdering moet worden georganiseerd / gerapporteerd. Het restaurant of de bar is gewoon te duur en een beetje nors. Maar je hoeft daar niet naar binnen te gaan.
Absoluut Euro-munten hebben automaten die alleen munten in beslag nemen. Als u geen bank in de buurt heeft, hebben wij voor u gezorgd. Bakker, supermarkt en pizzeria allemaal binnen een paar minuten. Aanvoer en afvoer in het geval van de elektriciteitsmachine is waarschijnlijk voorzichtig, geld weg maar geen elektriciteit. Een beetje lawaaierig vanaf de straat, het is ook een parkeerplaats voor auto's.
Dus alles in december erg somber. De oprit is erg smal helaas is alles gesloten in de omgeving. Om op reis te blijven of terug naar Spanje zeer geschikt.
We zijn op de terugreis begin december 2018 om ok te blijven, maar je moet alles hebben, bijvoorbeeld ontbijt, etc. Het is hier absoluut dood.
Prachtige plek alles in de 15 euro erin, het lawaai van het bad Balspeelplaats is er van 's morgens tot' s avonds bijna ondraaglijk, bal en geschreeuw zijn oorverdovend.