@Hymer1972

- Hymer
- 1992
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een heerlijke camperplek! 🚐☀️ We hebben hier ontzettend genoten en zijn echt in de watten gelegd. De plek is fijn en rustig en de gastvrijheid is geweldig. Een absolute aanrader is om gebruik te maken van het eten en ontbijt. Kortom: een ontzettend fijne camperplek met geweldige gastvrijheid en heerlijk eten. Bedankt Phil et Flo voor de goede zorgen en het heerlijke verblijf. Wij komen hier zeker graag nog eens terug! 🚐🥰
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Nette camping aan zee. Mooie plekjes met uitzicht op zee. Eten in restaurant is prima voor een goede prijs. Sanitair is netjes en zwembad heerlijk. Supermarkt vlak bij. Wij hebben hier 2 nachtjes gestaan.
Augustus 2026
Sitecode: 196306
Zeer nette camperplek. Toiletgebouw super netjes en schoon. Super vriendelijke vrouw bij de receptie en heel behulpzaam. Moesten eerst wel even zoeken maar zit achter het tankstation.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Juni 2026
Sitecode: 19369
Mooie ruime plaatsen op een veld. Dichtbij water en naast een bos. Eetgelegenheid Op loopafstand. Sanitair netjes. Alleen vond € 33, - voor 2 personen inclusief toeristenbelasting wel heel prijzig voor 1 nacht.
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Super plek. Mooi uitzicht bij een klein haventje. Toiletgebouw super netjes. Plek voor 5 campers, van te voren telefonisch reserveren wel aan te bevelen. € 20,- incl. stroom. Douchen kost € 1,-