@Hymer1972

Super plek. Mooi uitzicht bij een klein haventje. Toiletgebouw super netjes. Plek voor 5 campers, van te voren telefonisch reserveren wel aan te bevelen. € 20,- incl. stroom. Douchen kost € 1,-

Kleine camping met voornamelijk vaste chalets. Tussen door enkele vrije plaatsen voor passanten. Mooie ruime plek, alleen toen wij stonden regende het bij aankomst en is het die dag niet meer droog geworden, dus konden geen gebruik maken van de ruimte. Douche en toilet netjes en gratis. Water e.d. met een muntje via receptie verkrijgbaar. Vriendelijke mensen bij receptie, spreken geen Engels.

Kleine camping, maar super aardige mensen. Willen alles voor je doen. Engels moeizaam, maar mijn Frans is ook beroerd, dus met handen en voeten kom je er wel. Schone douchen en toiletten (zonder bril). Alles bij de prijs in begrepen. Broodjes service in de ochtend en snack gelegenheid in de avond. Helemaal top!

Mooie, rustige plek. Vlak bij het strand, super uitzicht. Toilet gebouw mag wel wat schoner, maar goed je kan douchen.