@Hymer201116
Op deze prachtige locatie hebben wij 3 nachten met veel plezier door gebracht. De Nederlandse eigenaren zijn zeer gastvrij en het restaurant serveert een prima maaltijd tegen een zeer redelijke prijs. Wij komen zeer zeker terug op deze plek. Koos en Tineke
1 nacht gestaan zeer vriendelijke eigenaars hebben een wijntje met de eigenaar gedronken en wat eco producten gekocht. Camping wordt verplaatst ivm aanleg nieuwe snelweg. Wij wensen hun vele gasten toe op de nieuwe locatie. Koos en Tineke. 22-6 -2024
Sitecode: 19228
Hebben op deze camping 3 nachten gestaan. De camping is prachtig ruime plekken en goed sanitair.Op de fiets naar Kamena Vouria . De ontvangst op deze camping is zeer vriendelijk en het restaurant is een aanrader. Koos en Tineke
Prachtig gelegen camping in een omgeving waar je fantastisch kan fietsen.Het sanitair is verouderd maar werkt prima en is schoon, de nieuwe eigenaars waren zeer vriendelijk, behulpzaam en gaven aan dit binnen kort te laten renoveren.Wij stonden op het open veld met uitzicht op de bourgondische wijnvelden.Wij stonden hier van 8 t/m12 Mei 2022 al met al een aanrader. Koos en Tineke