@Hymer554
- 1997
- Alkoof
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hele veelzijdige camping. De camping is heel groot maar dit heb je niet in de gaten. Via kenteken herkenning rijd je zo naar je plek met heel veel privacy. Anderzijds veel leuke faciliteiten voor gezinnen met kinderen. Grote plus: gratis afwasmachine!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 194985
Uitstekende plek met ruim uitzicht, keurig sanitair. Je ontvangt (gratis) muntjes om 5 minuten te douchen. Plaatsen zijn prima voor campers. Minder geschikt voor caravan met voortent.
Augustus 2026
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De camping vinden wij niet geschikt voor campers. De plekken voor de campers op de camping hebben geen uitzicht. Ook de camoerplekken zijn niet aantrekkelijk gelegen. Bovendien is het aantal regeltjes en briefjes hiervoor weinig gastvrij. Als je zoveel instructie krijgt, ben je vooral niet geneigd de douche nog droog te maken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Misschien is het beste een goede camping maar als je om 11:52 uur boekt, direct daarna te horen krijgt dat je naar een uitvaart moet. Om 13:13 uur hierover mailt en je je 80% aanbetaling niet terug krijgt dan heb je voor mij afgedaan! Bah (ook al is het sanitair misschien best goed 🤣)
Zeer goed onderhouden camping. Tip als je hier na toe gaat: plekjes aan De Weser zijn voor ʼvaste klantenʼ of als je heel vroeg boekt. Zwembad 15 m en uitsluitend om heen en weer te zwemmen. Broodjes twee dagen van te voren bestellen. Je mag niet voor 8 uur vertrekken. Kortom als je geen zin hebt in Deutsche Pünktlichkeit, andere camping zoeken (zoals sommigen doen ) maar wij vonden het uitstekend
Mei 2026
Groot veld, buitenring plekken met elektra en water dichtbij. Binnenveld voor tenten. Vriendelijke ontvangst, handige tip. Vanaf Camping apart pad 500 m naar West Coast Trail. Sanitair is keurig, schoon veel douches en toiletten.
April 2026
De douches zijn (weer) lekker warm. Hele leuke relaxte plek. Schoon modern sanitair, ligt aan de rand van Enschede waardoor de camping een landelijk gevoel geeft. Centrum 25 min lopen. Dagelijkse boodschappen dichtbij.
Heerlijk genoegelijk plekje. Mooi veldje in/ aan de rand van het dorpje. Bakker op 900 meter. Schoon en comfortabel sanitair. Vriendelijke ontvangst. Uitstekende faciliteiten voor campers.
Prima locatie, heel schoon en goed sanitair, vriendelijke ontvangst en gratis leenfietsen. plekken met stroom op steen. zonder stroom grastegels.