@Hymer580P
- 2022
- Hymer Exsis-t 580 Pure
- 2021
Wat een fijn plekje is dit! De gastvrije boer, het mooie, schone sanitair, het ruime veldje, het prachtige uitzicht met grazende schapen en natuurlijk het mooie weer, maakten het tot een heerlijke week. Een echte aanrader!
De ontvangst bij de receptie is vriendelijk, de sfeer op de camping is relaxed, ruime plaatsen en gratis wasmachines en drogers. Er zijn ook minpunten; het sanitair in het gebouw bij de slagboom is vreselijk gedateerd en niet meer van deze tijd. Het lijkt wel een kleedkamer van de voetbalclub. slechts 1 douche met deur, de rest ook geen gordijntje. Het restaurantje is te duur, 4 kleine stukjes zalm op klein bord frites voor bijna €20,00.
Sitecode: 20920
Wat een fijne camping. behulpzame mensen aan de receptie, verzorgd terrein, prima, nieuw sanitair. Dichtbij het Sami museum dat een bezoekje waard is. Zorg er wel voor dat je anti-muggenspul bij je hebt, want wij moesten onze mooie plek met uitzicht, delen met heel veel muggen.
Rustige plaats, sanitair eenvoudig maar schoon. Ondergrond gras. Géén mogelijkheid meer om toilet te lozen. Kosten 390nok per dag incl stroom. en incl twee douchemuntjes. Kiosk niet gezien.
Zeer vriendelijke beheerder. Mooie camping, erg schoon sanitair. Absoluut een aanrader aan de route Napoléon.
Prima plaats om te staan. sanitair wat verouderd maar goed op orde. Veel fiets en wandelroutes in de buurt. Vriendelijke ontvangst, zelf plaats uitzoeken. prijslijst 2023 bij foto’s geplaatst
Zoals Eiffelaar al schreef een erg mooie camping, zelf plaats uitzoekenen nieuw sanitair. Zeer vriendelijke beheerder. Kortom een heerlijke plek om te verblijven. 31/5 kosten per nacht €14,90 incl stroom en gratis wifi.
Prima camperplaats. lekker rustig, ruimte genoeg. Gedateerd maar netjes sanitair. De schnitzels in het restaurant zijn groot en lekker, vriendelijke bediening, maar je moet geen haast hebben. Omgeving prima om t e fietsen en wandelroutes vlakbij. Wij stonden 2 nachten onderweg naar Denemarken. een aanrader.