@Hymer588Capelle
prima locatie mooie natuur met mooie oude dorpen een beetje Engels landschap met heggen en leuke weggetjes om te wandelen en fietsen. zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Evelien en Erwin veel succes met jullie camper plaats. Erwin nog bedankt voor de mooie route die je ons adviseerde.
Geweldig Marcella en Martijn wat hebben jullie er wat moois van gemaakt we waren bij jullie in 2022 en nu weer prachtig zoals jullie de uitbreiding gedaan hebben en alles nog meer geperfectioneerd hebben. TOP. En het is een prachtig uitzicht.
prima plek naast voetbal veld en vlakbij politiebureau en super markt en bistro en vlakbij een leuk park leuk stadje. water en lozing toilet . dankjewel gemeente Serta
2 dagen hier geweest prima camping alles mooi schoon uitbreiding toilet en douche was nog niet klaar maar de andere kant wel keurig de afwas afdeling was keurig netjes koud en warm water en een aparte sproei slang.Dit voor โฌ 26,50 inclusief stroom met axsi kaart nog โฌ 1.50 korting p/p goed restaurant met een leuke kaart met een aantal campings menu voor โฌ 20,-
31 augustus hier gestaan mooie plaatsen nette douche en toiletruimte mooi schoon. Vriendelijke ontvangst klein winkeltje mooi uitzicht.
Geweldige ontvangst van een gezellige Noord-Hollandse prima Camperplaats. Mooi verlicht โs avonds. prachtige routes om te fietsen.Als het vol staat met 20 campers is 1 douche te weinig. Anders had ik 5 sterren gegeven 5 nachten gestaan. dankjewel ๐
prima camper plaats sluit me volledig aan bij de vorige camperaars er kunnen makkelijk 6 campers staan.5 nachten gestaan super.bedankt voor het verblijf hier.
Ik sluit me volledig aan bij de vorige reacties wat een geweldige camping is dit super. Alles zo netjes we hadden graag langer willen blijven maar het werd slecht weer dus eerder naar huis.
prima plaats om Lecce te bezoeken. eigenaar verzorgt shuttel service kost โฌ 20,- pp 2 nachten gestaan en shuttel voor 2 personen en brood en een aardige eigenaar die ook nog je camper kan repareren voor โฌ 70,- ๐
zeer goede ontvangst zeer goed en duidelijk Engels. Als netjes en schoon een echte aanrader top.
uitstekend camping voor door reis super schoon normale prijs dit voor een camping aan de A1 . De poort uit links af eind je naar beneden lopen dan weer links een super restaurant top.. 2 jaar terug hier ook gestaan .๐
we hebben hier 3 nachten gestaan super CP niks dan lof en sluit me bij de vorige reviews aan heel hartelijk bedankt dat we hier mochten staan ๐๐
prima CP keurig netjes mooie omgeving ruime plaatsen verharde ondergrond voor de camper en prima prijs/ kwaliteit 5 nachten hier staan is geen straf ๐
prima camping super schoon mooie camping winkel als wat je op vakantie nodig bent is er schoon en mooi zwembad bar met goed restaurant een aanrader