@HymerRolde
dame aan receptie kortaf en niet even klant vriendelijk. Advies media training cursus. Na doorgeven plaats bleek de display in camper aan te. geven dat er stroom was. Echter geen 220v in camper. Drie uren gezocht naar storing. Blijkbaar nog geblokkeerd. Bram via telefoon zaak gereset. Om 10 uur betaald voor vertrek. Helaas na 10 minuten weer geen stroom en geen koffie. Camping verdient betere service.
We hebben twee dagen hier gestaan. stonden op 902, prachtige plek niet ver van uitstekend mooi en schoon toilet gebouw, beschut tegen West wind en zicht op Noordzee. Betaalde voor camper met twee personen en dagelijks brood, wat ’s’morgens bij de camper werd bezorgd €36,- per dag. Ik kan camping erg aanbevelen. Hopelijk wat minder wind.
Een mooi voorbeeld zoals een camperplek moet zijn. Gewoon er heen rijden, zelf een plek zoeken en éénvoudig en simpel afrekenen, zonder veel gedoe. De plekken zijn ruim voldoende en de voorzieningen dik voor elkaar. Goede douches en sanitaire voorzieningen. Mooie uitvalsbasis om prachtige fiets tochten te maken door schitterende waterrijke omgeving. Bij slecht weer de bushalte voor de camping. Komen zeker een keertje terug.
wij staan met de camper 3 dagen op deze camping. Ontvangst en info uitstekend. De plaatsen zijn keurig onderhouden en voorzieningen top. Zelfs F1 kunnen kijken op grootscherm in ontmoetingsruimte. De toilet en douche voorzieningen keurig, schoon en van goede kwaliteit. Camping is goede uitgangspunt voor mooie fietstochten langs de rivieren Waal en Maas. Ik kan deze camping aanbevelen
Heerlijk camping op loopafstand van gezellig Heeg met terrasjes aan het water. Er is zowel voor jong als oud genoeg vertier. Veel plaatsen hebben zicht op water. We troffen het dat de plaatselijke palingvisser op camping kwam om paling en zalm te roken. Heerlijk van gegeten. Eigenaren erg vriendelijk en je kunt samen een plekje uitzoeken om te staan. Keurig sanitair. Tip: Met goed weer geen probleem maar afdakje boven afwasplaats meerwaarde.
Sitecode: 91971
prachtig en goed verzorgde camping op ongeveer 4 km van leuke stad Franeker. mooie ruime plaatsen. Camper staat op verharde ondergrond van grint en mooi grasveld voor de deur. Toiletten en douche netjes en ruim. Klein min puntje is dat de Wifi niet optimaal werkt. Bolsward en Harlingen op fiets goed te bereiken. Kan camping aanbevelen.
Camping bezocht met camper. Mooi klein verzorgde camping aan de Dokkumer Ee. Knooppunten fietspad loopt langs de camping. Toilet voorzieningen schoon en netjes. Op slechts enkele fiets kilometers van gezellig Dokkum. Hadden plek met zicht op het water en wijdse uitzicht over landerijen. Vriendelijke eigenaars.
Sitecode: 101969
We hebben drie dagen op het voorste veld gestaan met prachtig weer. Alle voorzieningen van goede kwaliteit. Mooi schoon en voldoende en schone sanitaire voorzieningen. Mooi gelegen dicht bij het dorp en eet gelegenheden, o.a pizzeria en Prinsenhof. Familie lag op loopafstand met boot in de haven. Aanrader fietstocht pontjes route. (45km). Komen zeker weer terug.
we hebben hier 4 dagen gestaan. Je kunt prachtig fietsen langs de Main. Zowel naar Karlstadt (20km) als naar Wurzburg (50 km), stroom opwaarts. Stroomafwaarts naar Lohr am Main 11 km heen en via andere zijde rivier over Gemunden. (15 km). Camping ligt in rustig gebied. Sanitair modern en netjes. Je kunt een plaats tussen de bomen nemen maar ook een vrij ruim veld staat tot je beschikking. Zelf plaats uitzoeken.
diverse keren geprobeerd om te informeren naar een plaats. Telefoon werd nooit opgenomen. Vervolgens geprobeerd via de mail. Ook hier geen respons. Dit getuigd niet van klant vriendelijkheid. Het gaat jullie blijkbaar tegoed in deze tijd. Ik hoop niet voor jullie dat je bij de telefoon moet gaan zitten om te wachten op een klant. Van mij zul je geen last meer krijgen. Ik bel jullie nooit weer. We staan nu weer op de mooie knusse camping De Linde
in een woord een superplek voor camper. gestaan op C-9. Gehele dag zon en mooi vrij uitzicht. Op de voorzieningen is niets aan te merken. Van hieruit mooie fietstochten naar o.a Roermond, langs de Maas en richting Duitsland door natuur gebieden. S’nachts lekker rustig. vriendelijke eigenaars.
Sitecode: 92092
Hier vorig jaar gestaan en waren zo tevreden over de zeer ruime plaatsen en uitstekend en goed onderhouden sanitair zodat we hier nu voor de tweede maal zijn en zeker niet de laatste keer.
We zijn hierheen gereden voor een dagje golf. S’avonds gegeten in het Italiaans restaurant, onderdeel uitmakend van de golfbaan. Erg goede kaart en heerlijk eten. Komen en gaan van gasten. Heel vriendelijke en goede bediening. Mooie golfbaan en prima camperplaatsen direct bij de receptie en ingang restaurant. Aanrader hier heen te gaan.
Erg nette camping. Volledig eens met voorgaande beoordelingen. Vriendelijk ontvangst en vraag of hier goed gefietst kon worden, kregen we gratis een fietskaart van de omgeving. Hier vier dagen gestaan. Een aanrader voor ieder die van de natuur houdt en graag fiets tochten maakt.
Hier 2 dagen gestaan met camper. Camping netjes en voorzien van zwembad en speel toestellen voor de jeugd. Prijs aan de hoge kant, wanneer je geen gebruik maakt van deze voorzieningen. Betaalde 32 euro per nacht. Mogelijkheid om mooie wandeling te maken via GR34 pad door mooie natuur met zicht op zee. Mooi restaurant bij strand, met o.a mosselen en lekker biertje.
Hebben hier vijf nachten met de camper gestaan. Mooie ruime en rustige plekken. Van hieruit prachtige gelegenheid om te fietsen. O.a de 8 kastelen route. Goede service en vriendelijke mensen. Prima en schoon sanitair. Ik kan een ieder aanraden om hier naar toe te gaan of terug te komen.