@HymerRonenArna
- 2025
- Mercedes Hymer BMC T600
- 2023
- Mercedes
lokatie voor bezoek aan stad is prima, maar verder is er niet goed over nagedacht, veel te rumoerig voor overnachting. Helaas hadden wij ook locals, niet echt duidelijk of het zwervers waren. Maar zaten tot laat in de avond aan de tuintafels naast de campers met een pot bier.
Sitecode: 20271
Fijne camping, met prachtige fietsroutes. Verblijf je hier een paar nachten dan krijg je gratis een Karnten pas waarbij je o.a. gratis met de trein kan (o.a. Villach, Lienz). Half juni gaat naast gelegen zwembad open waar je heerlijk (gratis) kan afkoelen. Sanitair wordt goed bijgehouden, en ruimte om een wasje te draaien.
Heute 3 Mei alle Stellplatz besetzt. (komen en gaan van campers, je kan het maar lezen😎) Plaats is lekker rustig, even klimmen met de fiets vanaf Wurzburg maar zeker de moeite waard. Helaas maar 4 plaatsen maar je mag hier 2 nachten max gratis staan. kwh is 0,50 euro. Lekker rustig plaatsje, de LIDL zie je op loopafstand. Vuil water en drinkwater voorziening (tegenbetaling) aanwezig. Toilet kan je legen.