@Hymerguido
- 2019
heel rustige camping een 4km van sluis ,vriendelijke uitbater en gedienstig ,douche is betalend maar ok de sfeer is zeer goed en mooi uitzicht over de polders
jammer dat de prijzen van de site niet kloppen ,er staat 18,50 euro wij betalen inclusief stroom 28 euro misleidend is het wel . voor de rest goede camperplaats simpel sanitair(douche betalend) .
een mooie rustige camperplaats met vriendelijke mensen ,een mooie landschapswinkel met eerlijke prijzen ,goed sanitair en goede wifi .
mooie lokatie om te fietsen of te wandelen ,een gezellig snackbartje en vriendelijke uitbaters .propere wc open als het barretje open is .je kan er gratis staan .
mooie plek , gratis is deze plek niet,10 euro voor overnachten alleen zonder electriciteit vind ik persoonlijk beetje jammer dus campercontact moet dit wel even aanpassen
1 plaats met stroom op deze grote parking 15 euro in het centrum maar geluid valt mee op de camperplaats is geen Wifi .in de cafetaria wel zeer vriendelijke mensen
een rustige plaats in een mooie baai ,enkel jammer dat de beloofde wifi niet in orde gekomen is ,ik weet het maar als ze het beloven moet het in orde zijn ,20 euro enkel om te staan met stroom is toch pittig hè ,de mensen van het cafè vooraan zijn super vriendelijk maar hebben niks te maken met de camperplaats ,voor de rest mooie wandelingen en de lokale pub zeker eens bezoeken ,heeft een bangelijk uitzicht .
een mooie plek aan de rand van de Veluwe zeer goed sanitair en een goede uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten . Wij komen zeker nog terug ;-)
we hebben er 3 mooie nachten mogen beleven camperplaatsen zijn perfect en zeker groot genoeg .en ze zijn alles aan het upgraden ,electriciteit douches ,toiletten zijn meer dan ok zeer behulpzame eigenaars en supervriendelijk. ook de kennis van de omgeving is meer dan behoorlijk,je moet alleen luisteren 😂, wij komen zeker nog terug
onvriendelijke receptie ,30 euro ipv 20 euro ,een camping om zeker te vermijden
na het lange rondrijden eindelijk een camperplaats gevonden . 43 euro voor een stuk slijk (toegegeven het was slecht weer) maar toch voor die prijs hed ik graag een beetje stenen onder de wielen geha