@Hymerhappyfamily
Camping gelegen op een klif, met een Public Footpath dat je via een bospad naar de zee brengt. De camping ligt dus op een klif, het terrein is schuin aflopend. De plaatsen met elektriciteit zijn gelegen aan de bosrand. Sanitair is aan de andere kant van het grote veld (3 min lopen) of bij de receptie , aldaar met toilet en douche in een. Het is allemaal schoon. Houd in de zomermaanden rekening met zeemist en dus kou. Dichtbij Dover!
Mooie grote camping / holiday park aan de rand van Sandwich. Plaatsen zijn per 2 stuks afgeschermd met heg. Er zijn schaduwplekken. Sanitair is prima. De supermarkt en het centrum van Sandwich zijn op loopafstand. Echt leuk plaatsje om door te wandelen. op donderdagochtend is er markt. Prijs is aan de hoge kant en de trein raced, ook ‘s nachts, op hoorbare, zeer nabije afstand, daarom geen 5 sterren.
Alhoewel dit volgens moderne maatstaven een ouderwetse kampeerplaats is (niet eens een camping) hebben wij een heerlijke overnachting gehad op deze plek. En wel omdat het een plek is met charme, Charles een superaardige man is, sanitair gedateerd maar schoon, de wasmachine gratis te gebruiken is en het panoramisch uitzicht over de omgeving fenomenaal.
Fijne camping met ruime verharde plekken en prima, maar gedateerd, sanitair. Camping ligt op vier kilometer afstand van het centrum van Bath. Je kunt via de rivier of via de weg lopen, dat duurt ongeveer een uur. Maar bus 39 stopt om de hoek. Het was er erg rustig en er was goede wifi. Meer betalen voor een plek aan de rivier had geen nut, want de bosjes zorgen er voor dat je geen zicht hebt op de rivier.
De beheerders zijn vriendelijk en je kunt online boeken, wat tegenwoordig heel prettig is. Het ligt nabij Stonehenge, in the middle of nowhere. We hadden een plek op het grasland met elektriciteit. Dat was prima. Ik zou niet voor een plek op verhard terrein kiezen, dat is afgelegen en volledig in de schaduw. Verder inderdaad duur, douches betaald, toiletten wel schoon maar alles eromheen geeft een vieze indruk.
Camping op 1 minuut lopen van het strand. Het is niet heel bijzonder en het toiletgebouw is dat ook niet. Wel schoon. We kregen een Douchemuntje pp bij aankomst. De plekken zijn niet groot. De Spar op de hoek levert alles wat je nodig hebt en is ook ‘s avonds geopend. Op weg naar strand stond beroemde Reynolds Icecream Van en ervoor van vroeg tot laat een lange rij!
Er is een gedeelte met verharde ondergrond en een op gras. Weinig schaduwplekken. Enorm grasveld en dus veel privacy als je op gras staat. Op de verharde plekken sta je dicht op elkaar. Heb maar 1 toiletgebouw gezien, gedateerd maar schoon. Douches gratis en prijs ok voor ons (40 pond 4 volwassenen 1 nacht). Beheerder heel vriendelijk. Weinig te beleven om de camping heen.
Camping op loopafstand van levendig centrum van Calais (20min) én het strand (4 min). Het is alleen uit en in te gaan met code. Er zit een hek om het hele campingterrein. Wij stonden op de camping, voor de slagboom is er een camperplaats. Sanitair is netjes. Douche gratis, wederom code nodig. Afgebakende ruime plaatsen.