@Hymertje4x4
Mooie camperplaats van Camping Car park. Via de site kun je reserveren, krijg je een toegangscode. Is snel geregeld. Rustig gelegen in klein dorpje. Wij stonden met 5 campers, dan is het ruim. Als er 10 staan, dan zal je wel wat dichter op elkaar staan.
De meest fantastische plek die je maar kunt hebben!
Op zich een mooie plek, maar in deze tijd vreselijk druk. Tot ‘s nachts komen campers aan en kijken of ze nog ergens tussen passen. Vanaf 5 uur ‘s ochtends vertrekken alweer de eerste campers om naar de Preikostolen te gaan. Erg onrustige nacht gehad. Zou fijner zijn als het een aantal aangewezen plekken zouden zijn.
Mooie camperplaats direct aan het Dwingelderveld waar je direct vanaf de camperplaats prachtig kunt wandelen en fietsen. Rustig gelegen, veel vogels. Heerlijk gegeten in het restaurant van de vriendelijke eigenaren. De camperplaats doet zijn naam eer aan, want tijdens onze wandeling zagen we 2 kraanvogels. Wij komen hier zeker terug!
Nette plaats maar gebruik hem alleen voor service! ‘s Nachts doe je geen oog dicht door racende auto’s die over de weg en het terrein rijden met harde muziek. Jammer, want het is een net aangelegd terrein bij de jachthaven met mooi uitzicht.
Wij waren hier in de winter toen het net heel hard sneeuwde. De vriendelijke beheerder schoof speciaal voor ons de sneeuw zodat wij een goede plek hadden. Wij konden gebruik maken vh sanitair gebouw. Daar was het schoon en warm.
Wij waren hier in de winter. Zeer vriendelijke Duitse eigenaar. Erg mooie ligging aan de rivier. Sanitair gebouw is erg simpel en weinig privacy met douchen. Er wordt een nieuw sanitair gebouw gemaakt dus dat zal vast komende zomer verbeterd zijn.
Wij waren hier in de winter met en flink pak sneeuw. Hele mooie plek met zeer vriendelijke beheerder. De gebouwen zijn splinternieuw en erg schoon. Er is alles wat je nodig hebt en in de zomer kun je ook gebruik maken van het buiten zwembad.
Prachtig uitzicht, schoon sanitair, mooie omgeving en erg vriendelijke Nederlanders eigenaren! Zeker de moeite waard om klein stukje voor om te rijden.