@Hymmie
- 2020
het klopt zeker dat de eigenaren vol goede bedoelingen zijn. Het succes van de camping lijkt ze echter boven het hoofd te groeien. De voorzieningen zijn niet toereikend voor het aantal gasten.
topplek naast een riviertje en manege. Je kunt betalen door de Nederlandse of Belgische easypark app te downloaden. De qr code op het bord verwijst naar de Sloveense en die werkt niet. te voet of fiets over het fietspad kun je naar het dorp.
werkzaamheden zijn afgerond. er staat nu een slagboom. betalen alleen met route etappe pas....
wat een uitstekende prijs kwaliteitverhouding! Deze camping heeft alles wat je nodig hebt. Eenvoudig, maar goed. Mooie ligging ten opzichte van de middeleeuwse stad. En dat voor elf nogwat
prima plek nabij de binnenstad. Mooi riviertje loopt er langs. Je klikt zelf op de zuil aan wat je wilt, aantal nachten en drinkwater. Enige minpunt is dat er maar 1 toilet en 1 douche is. Is weinig op het aantal plekken.
Heerlijk rustig campinkje vlakbij Heerde. Prettige plaatsen, goed sanitair en een aardige eigenaresse die graag vertelt over de recreatieve mogelijkheden.
Heerlijk rustig verblijf gehad op deze fraai gelegen camping. We hebben 4 nachten doorgebracht tijdens Down the Rabbithole; het festivalterrein ligt op een goed kwartier fietsen. Fijne douches, schoon sanitair en 10A stroom. Gelegen aan een wetering met belendend een geitenboerderij en een varkensstal. Ruime plekken.
Zeer prettige plek op korte afstand van het station met directe treinen naar Barcelona. Vic zelf is ook een leuk stadje met een gezellig centrum en veel horeca. De plek zelf is rustig en sympathiek geprijsd voor 5 euro waarbij douche en water is inbegrepen. Moeizaam systeem voor stroom echter. Wat heb je nu aan 4 uur stroom?
Faciliteiten defect. Ongure buurt. Overal hangen mensen rond. Gauw verder gereden.
Sitecode: 19433
Prima plek aan het water tussen twee molens. Geen voorzieningen maar de binnenstad van Schiedam onder handbereik. Je moet een beetje geluk hebben dat de jongeren niet te lang blijven hangen. Dat hadden we :)
Topplek. Nét achter de doorgaande weg. Alle voorzieningen bij de prijs inbegrepen. Betalen met kaart bij uitrijden. Ideaal!
Heel aangename plek in een kleine vallei. Elke dag hertjes in de wei. Gastvrije eigenaresse. Je bent zelf bij de kosten; telkens 5 euro voor de staanplaats, stroom&water en sanitair (heerlijke douche).
In principe een mooie, basic plek in dit dunbevolkte deel van de IJsseldelta. 1 nacht heerlijk rustig kunnen slapen daar. De volgende dag bleek er verderop op het terrein een feest te zijn. Keiharde muziek en gillende mensen. De beheerster die we de dag ervoor spraken heeft hier niets over gezegd. Omdat het feest nog lang niet teneinde leek halverwege de avond maar vertrokken naar een andere plek. Jammer!
Toplocatie in het centrum. Veel plek en laag tarief. Voorzieningen prima op orde
Prima, basic plek
Goed gelegen camping. Vooral het deel na de dam ligt mooi, maar dat was in het voorjaar niet open. Daarom moesten we op het hoofdterrein. Heel veel rare types daar die lawaai maken en met z'n allen bier drinken. Niet ons type camping. Sanitair voldoende. Afwasgelegenheid was vies. Veel kleine plaatsen. Geheel maakt een rommelige indruk.
Sitecode: 20933
Zeer gastvrije camping. Sanitair redelijk schoon. Strook met grastegels voor campers
Prima plek nabij het stadje. Naast de verharde plekken nog een strook gras met heel veel plek. Zeer schoon sanitair. Drukte tot gevolg uiteraard