@I.A.T.-Jansen
- 2011
Wij stonden hier het eerste weekend van mei. Eli kwam kijken en nodigde ons uit om samen met zijn vrienden mee te eten. Heerlijk ongedwongen. Helaas zondag regen maar deed niets af aan de plek. Twee dagen alleen gestaan. Mooie wandelmogelijkheden.
Leuk plekje bij iemand in zijn tuin aan het water. Rustig. Je kunt zwemmen in het riviertje. Prijs is fors omhoog gegaan in half jaar tijd. 23 euro zonder stroom voor camper en 2 personen met toilet en douche.
Hier voor de service gestopt.Alles werkt goed. Voor 2 euro weer een volle tank water. Alle voorzieningen gebruikt.
mooie schaduwrijke plekken, 1 mooi sanitairgebouw dicht, andere liet te wensen over. missen van wc brillen, vloeren van douches vies. Groot meer, maar je mag alleen een klein stukje zwemmen bij de camping, terwijl er genoeg plekken zijn. Luide muziek na 10:30, geen controle. We moesten zelf ingrijpen.
Mooie ruime plek met mooi uitzicht. Veel wandelmogelijkheden. Rustgevende koeiebellen op de achtergrond. Schone sanitair in Restaurant. Schaduwrijke plekken, was erg prettig.
Een mooie ruime plek op een vriendelijke sfeervolle, rustige camping. We werden zeer vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plek uitzoeken. Ruime, schone sanitair bij de prijs inbegrepen, inclusief stroom. Lekker schnitzel gegeten en heerlijk gewandeld.