@IJ-camperaars
- 1995
het was heerlijk mooi uitzicht lekker gefietst gewandeld en prima gegeten en in de heerlijke natuur goed geslapen dat zulke mooie plekjes bestaan
een goed verzorgde plek 2.2km van het centrum super schoon sanitair komen zeker terug
mooi uitzicht op de weilanden en de Dokkumer-EE direct aan de knooppunten voor mooie fietstochten , door alle goede voorzieningen zeer aangenaam verblijf Tot Ziens
alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf heerlijk gefietst en een stads wandeling door Sneek bezoek planetarium in Franeker en het Jopie Huisman museum in Workum en vergeet niet de 11Fonteinen te bezoeken tot ziens
goede ruimte om te parkeren zeer schoon verwarmt toilet gebouw moderne los plaats toilet en vuil water overnachting kost 100nkr

Zeer vriendelijke behulpzame Mensen vader en Dochter.Zeer Grote plaatsen 16 amp dicht bij Nantes een aanrader
Aangename Camperplaats cq camping zo vanuit je camper op de ski’s of snowboard naar de grote baan Terug via de 80 direct tot de camper eenvoudig sanitair maar brandschoon en zeer doelmatig leuke bar en in de Stube kan je heerlijk eten 5 min lopen van Samnaun Dorf De prijs is hoog maar alles is inclusief en waar vind je zo'n camperplaats, ski in ski out plek
Wat een plek, net de nieuwe camper opgehaald bij van venrooy. Hebben een plaats gezocht in de omgeving van Oss. Heerlijk gras en stroom, lekker gedineerd.
Een plek om van te smullen leuk outdoor centrum voor de kinderen een klimwand, wandelen, fietsen, lekker eten om de hoek of maak je eigen pizza in de leuke pizza ovens; kortom een plek voor jong en oud.
Mooie plek leuk met de pont naar de overkant, fietsen naar Hellevoet en Brielle Futureland (info centrum tweede maasvlakte) rondje Brielsemeer Maassluis dorp Hoek van Holland en als toetje gratis stroom. Mede camperaars houd u aan de regels dan krijgen we meer van deze goede plekken.