• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@IanOzAustin

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Rustige, vlakke locatie met prachtig uitzicht. Op korte loopafstand van de Begraafplaats van de Verzetsoorlog en het nabijgelegen monument.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Afgesloten met een ketting bij de ingang.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Als ik meer sterren kon geven, zou ik dat doen. Een prachtige locatie. Hoogwaardige faciliteiten overal. De indruk die ik krijg, is dat het team hier oog heeft voor detail. Van de faciliteiten tot de kunstwerken op het terrein, het zwembad en het restaurant - uitzonderlijk. Vul je koelkast en kom als je kunt.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Een zeer rustige gemeente met alle faciliteiten. 5€ betaald via een QR-link bij de ingang. Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk lukte het. De procedure vereiste een 11-cijferige belastingcode, dus ik voegde een paar letters toe aan mijn NI-nummer en alles was in orde.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Ideaal voor gratis parkeren tijdens een bezoek aan San Marino. De kabelbaan is kort, maar hobbelig, maar loop de heuvel op.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een erg fijne tussenstop. Alle voorzieningen werken. Het pittoreske dorpje Petritoli ligt op loopafstand. De slagboom was naar beneden en er stond nergens aangegeven hoe je er moest komen. Uiteindelijk de afrit op gereden.

Sitecode: 19474

Kilometers verwijderd van de vlakte. Ik denk niet dat zelfs blokken huizen het probleem zouden hebben opgelost. Verder gegaan.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Alle voorzieningen lijken aanwezig - water, elektriciteit, zwart en grijs afval - maar niet getest. Ik zou blijven. De locatie heeft echter een goede bruiloft nodig, en er zijn wat leek op verlaten gebouwen vlak achter. Besloten om verder te gaan. De toegang vanaf het westen is geblokkeerd, dus moet je vanaf het oosten komen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een prima plek. Er is elektriciteit en water. Gelegen in een kleine citroenboomgaard, recht tegenover de thermen. Je betaalt € 15 voor de staanplaats en € 7 voor het gebruik van de baden, plus nog eens € 1,50 voor een douche.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Het is een fantastische locatie. 12 minuten lopen naar Sorrento zelf. 5 minuten naar de vissershaven. Het pizzeria is leuk met tafels die uitkijken over de baai van Napels. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Goede douches met goed warm water, zelfs als er maar een paar mensen in de buurt zijn. Boten naar Capri en de Amalfikust vanuit de haven. Treinen naar Pompeii en Napels vanaf het treinstation van Sorrento, dat op 25 minuten lopen ligt.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Ik zou het niet een plek noemen om te overnachten vanwege het gebrek aan ruimte. Het is een kleine, drukbezochte parkeerplaats bij de hoofdingang van de archeologische vindplaats Saepinum (een must-see). Er is een gratis Area Camper op 15 minuten afstand in Bojano.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Gebruikt als tussenstop na een bezoek aan de Basiliek van Santa Maria della Sorra. Rustige nacht. 's Ochtends wel wat lawaai van de SS17, maar dat is te verwachten aangezien je 200 meter verderop woont.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Als gratis parkeerplaats voor een bezoek aan de basiliek en een wandeling naar de wonderbron is het prima. Ik zou zeggen dat de helling van de parkeerplaats niet ideaal is om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Het is een prachtige plek. Als ik geen plannen had gehad, had ik er nu nog steeds kunnen zijn. Pittoresk stadje met leuke plekjes om te lunchen en dineren. Winkels met alle benodigdheden. Het enige wat me stoorde, waren de campers die twee plaatsen in beslag namen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Italië ging zo goed tot Baia Holiday Roma. € 15 milieutoeslag en € 15 reserveringskosten worden aan je rekening toegevoegd. Er is geen enkel teken waar dat geld naartoe gaat. Juni en een van de zwembaden is nog steeds niet open. Wachtrijen bij het restaurant om 19:30 uur. £ 40 per nacht, en je staat op een grasveld met een beetje elektriciteit en geen drinkwaterleiding.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Oké. Water en afvoer zijn goed bereikbaar. Handig voor een bezoek aan Cassino. Wel veel verkeerslawaai. Ik zou € 8 betalen en boven op de heuvel bij het klooster overnachten. Zoals gezegd: gebruik Google Maps niet voor deze plek of het klooster. Kom vanuit het centrum van Cassino vanaf het begin van de Via Montecassino.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een erg mooie plek, vooral 's avonds met uitzicht over Cassino. Voor zover ik kon zien, zijn campers toegestaan op de parkeerplaats, die vlak is (ik was er), met campers op de busparkeerplaats - die behoorlijk steil leek. Als je er niet verblijft, is het klooster een bezoek waard - prachtig!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Voor wat het is, 5 sterren. Het is een heerlijke rustige plek. Het dorp is pittoresk en de abdij ligt een eindje verderop. NB - Geen/weinig mobiel bereik.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

2 mei 2025 - het gebied is afgesloten. Ik vermoed dat het komt doordat de grond wat zacht is.