@Ibowomo
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De campingbeheerder was buitengewoon onvriendelijk. Bij een temperatuur van 31°C stonden de campers op een vijandige manier dicht op elkaar gepakt. Er was slechts ongeveer 1,5 meter ruimte tussen de campers. Het was onmogelijk om de luifel uit te schuiven of in de schaduw naast je voertuig te zitten. Het leek wel alsof een derde van de camping leeg was! Toen we dit aankaartten, kregen we slechts een kortaf antwoord: "U kunt nu vertrekken." Deze camping: Nooit meer!
Leuke kleine camping. Sanitair wat gedateerd, maar wel schoon. Zeer vriendelijk personeel. Restaurant oké, typisch Spaans: luidruchtig maar lekker! Strand is erg rotsachtig. Standplaatsen zijn ok en hebben een elektriciteits- en wateraansluiting. Ik zou graag terugkomen.
Eén van de twee parkeerplaatsen bestaat niet meer. Er hangt een bordje ‘te koop’ op de poort. De andere plaats was helemaal overvol.
Zeer vriendelijke ontvangst en vriendelijke hulp. Zeker een beetje oud. Maar schoon. Maar bovenal parkeerplaatsen die gratis zijn!!!!