@Icanafly
Een echte aanrader voor een bezoek aan de stad, het ligt direct naast het historische centrum. U kunt heerlijk wandelen naar de recreatie-, eet- en winkelgebieden. Er is ook een fantastische boulevard langs de oceaan met een fietspad van 12 km. De faciliteiten zijn voldoende en er is een restaurant met een mooi uitzicht op de jachthaven.
Een zeer gastvrije, door een familie gerunde plek, perfect om te genieten van een goede wijn of een biertje van topkwaliteit met uitzicht op zee. De ligging aan het strand in een pittoresk en charmant stadje maakt het de ideale plek om te ontspannen en een onvergetelijke tijd door te brengen. Het personeel is ook charmant: altijd attent, vriendelijk en met een glimlach die ervoor zorgt dat je je meteen thuis voelt.
Een 10/10 plek. Vanaf het moment dat je aankomt, zorgen ze er altijd voor dat je alles hebt wat je nodig hebt en dat je je altijd op je gemak voelt. Ze bieden autoverhuur aan, wat een pluspunt is. Aan de bar kun je genieten van een goed biertje, een met liefde bereide cocktail, kleine gerechten, pizza's, enzovoort. Het is een plezier om zo'n plek te vinden, vriendelijk, gastvrij en met die touch die je het gevoel geeft dat je "één van ons" bent.
Een rustige locatie met schone faciliteiten. Het is verdeeld in twee gedeeltes, gescheiden door een weg: het ene gedeelte ligt direct aan zee (hoewel er geen zandstrand is), ideaal om te windsurfen met directe toegang tot het water. Hiervoor zijn echter wel volwassenen met een hoog niveau vereist. De toegang kan riskant zijn, ook al is het niet overdekt. Het andere gedeelte, hoger gelegen, heeft een zwembad, receptie en een winkel met basisbenodigdheden. Het terras biedt een 10-sterren uitzicht.
Ons vijfdaagse verblijf was uitstekend. De faciliteiten waren brandschoon, wat we zeer op prijs stelden. De locatie is gunstig: direct aan het strand en met directe toegang tot de boulevard. Het beschikt ook over alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Perfect voor een paar dagen ontspanning. We zouden er zeker weer verblijven.