@Ievjes
11 juni 2026 Mooie camperplek vlak langs de rivier met zwemwater erbij. Lekker rustig maar in het hoogseizoen zal het wel druk zijn. Eind van de middag en begin van de avond staan er ook auto's van de beachvolleybal. Geen sanitair dicht bij. Wel een plek om te bbq-en. Vanuit hier fietsje zo naar het Openluchtmuseum zeker doen. Ook ben je zo in Örebro leuke stad met een mooi kasteel waar we overigens niet naar binnen zijn geweest.
8 t/m 10 juni Wat een prachtige camping in een mooi natuurgebied mooie ruime plaatsen . Sta je aan de overkant van de weg zoals wij (volgens mij ook de mooiste plekken ) dan is het wel handig om ern fiets bij je te hebben want de douches liggen dan op 1,5 km afstand. Op het terrein staan overal droog toiletten ze stinken niet en zijn ook brandschoon. Zeker een aanrader.

begin juni 2026 We hebben hier een paar dagen op de camping gestaan met een mooi schoon toiletgebouw mooie afwasruimte zelfs met vaatwasser. Op loop en fietsafstand van Fjällbacka . We betaalde 35 euro per nacht inclusief stroom.
De camperplaats is niets bijzonders je staat achter een gebouw wel uitzicht op de haven op de eerste plek waar wij stonden. Was lastig te vinden waar je mocht staan . wel gratis. De 4 sterren worden mede bepaald door het super mooie dorpje. rustige plek in juni. In het hoogseizoen zou ik er niet willen staan.
Groot en ongezellig kleine plekken. Duur voor wat je krijgt. Wel een prima uitgangspunt voor met de fiets Göteborg te bezoeken.
Juni 2026 cp was prima leuk aan het water. Dorpje was saai. Bijna alles was dicht. Wel een mooie wandeling gemaakt. Denk eiland aan de overkant mooier is.
juni 2026 Rustige camperplek , sanitair was schoon. Grote plek met gras ernaast.
Prima plaats voor een nachtje . Er stonden wel veel boten . Wij waren er begin juni 2026 en er was plek zat , prima sanitair. Geen last gehad van lawaai.
Sitecode: 11940
Prima plaats voor een overnachting voor de overtocht. vlak naast de grootste bordershop van Europa. Op vrijdag is deze zelfs de hele nacht open.
Wat een prachtig gelegen camping aan een meer. Basic camping met toiletten die je niet hoeft te spoelen, douches waarbij je, je warm waterzak zelf opwarmt in de zon en die je aan een takel ophangt om te kunnen douchen. Hout voor ins kacheltje konden we zelf zagen en kloven. Echte aanrader
Prima camping met net sanitair. Vriendelijke eigenaar hij heeft zelf ook een jaar in Nederland gewoond. Ga vooral kijken bij " the View" prachtiguitzicht met bankjes in de zon.
Prima plek voor bezoek aan Mälmo. Bijzondere plek meer camper plek dan camping. Wel erg duur 42 euro voor een overnachting