@Iguana-On-Tour
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2004
- McLouis Anders Anders
- 2014
Camperplaatsen afgesloten maar op het nieuwe bord bij de ingang staat de camper op dus een kaartje genomen en we staan nu alleen op de auto parkeerplaats. Ben naar de automaat gelopen van de camperplaats en daar de 4 euro betaald voor de nacht morgen kan ik de hoofdpoort weer uit met dat kaartje. Word wel heel mooi die nieuwe camperplaatsen. Volgens het bord moet je straks via de hoofdingang naar binnen en dan naar de camperplaats.
Stond op het bord buiten nog een plaats, maar de zuil zei alles vol, naar binnen gelopen en nog zeker 25 lege plekken. Telefoonnr gebeld dat op de zuil stond. Ze zeiden als de zuil zegt het is vol dan is het vol... Slechte service
Prachtige camperplaats en zeer vriendelijke uitbaters. Weer een rijke ervaring rijker...
Mooie rechte plaatsen 8 euro zonder stroom en water anders 13 euro. Vriendelijke eigenaar die zijn eigen biowijn aan de man probeert te slijten. Maar wij drinken geen wijn. Was ook geen probleem.
Goede plek om te overnachten en inderdaad vlakbij oude centrum. Maar ook naast een groot park waar in de avond erg druk werd en tot laat in de avond veel lawaai.
Hierboven staat 15 € incl 2 personen. Werkelijkheid 29,55 voor 1 nacht en heel lang moeten zoeken naar een rechte plek voor onze camper 7meter. De camping is oud en versleten. Sanitair niet gebruikt maar alle douches kunnen wel ontkalker gebruiken. Wij hadden een slechte ervaring daar. En komen daar ook nooit meer terug.
Sitecode: 19408
We zijn hier maar een nacht gebleven omdat we op doorreis waren. Maar de camping is een fantastische fijne plek om te verblijven. Ook zeer aan te raden om te overwinteren fijne uitbaters en niets is teveel. Voor de campers zijn mooie rechte plaatsen gemaakt. Wij komen hier zeker nog terug
Sitecode: 19583
Prachtig park en op je plek is er ruimte voor je luifel dus afstand genoeg van evt buren. Sanitair een beetje gedateerd maar wel schoon en het werkte goed.
Mooie plaats voor overdag maar er zijn al meerde boetes uitgeschreven voor overnachten.
Niet een foto is van deze kapotte service plaats en je mag hier niet overnachten.
Hier zijn geen campers meer welkom. dit is geen camperplaats meer......
Heel walcheren vol maar hier vonden we toch nog een plaats en wat voor een. zeer vriendelijke uitbaters, alles spik en span. we konden wegrijden en terug komen zonder problemen en zonder dat de ander gasten er last van hadden. prachtige plaats midden is de polder. plek zat voor de honden. hier komen we zeker nog eens terug.
We zouden laat aankomen en de oppasser van de camperplaats (eigenaren waren op vakantie) kwam nog speciaal uit zijn bed om ons de plaats te wijzen. Alles was netjes, Schoon en duidelijk (ivm corona) de 10 dubbel en dwars verdiend.
Prachtige grote plaatsen, zeer vriendelijke Engels sprekende Portugezen. Je kan al een wandeling maken op hun terrein, maar de berg op geeft prachtige uitzichten. wij komen hier zeker terug.