@IjmeDikkerboom
- 2005
Wij hebben hier 4 nachten gestaan. heerlijke plek. allervriendelijkst en behulpzaam ontvangst. Mooi wandel-, en fietsgebied. Leuke dorpjes en stadjes in de omgeving. ook onze hond Sloeber heeft zichtbaar genoten Yme en Nicolien
2023
prachtige ruime plekken aan de Moezel, sanitair uitstekend en er is ook WiFi. loopafstand van het stadje.
2022
wat een fantastische plek. iedereen is welkom. ook voor kinderen mooie plek. complimenten aan de eigenaren. je bent hier meer dan welkom. komen zeker terug. yme en Nic
2020
Wij hebben hier nu verschillende keren gestaan op het NKC veld, Reebok. Je mag hier drienachten verblijven voor het speciale NKC bedrag van 9 euro. Groot veld midden in het bos met alleen waterkraan.Vlakbij is leuk restaurant ( veldhoek) waar je kan douchen. Lekker eten en vriendelijke bediening. Echte aanrader is de vlakbij gelegen theetuin de vroege mus, open om 8.30.proef de krentenwegge
2019
Prima cp om te staan, aan het strand, stroom, water en je kunt je toilet legen. Sanitaire voorzieningen oud maar wel schoon. Je wandelt zo het dorpje in, kosten cp € 15,00 in mei 2019. Totaal 7 camperplaatsen.
Prima plek voor een paar dagen, gelijk aan het strand en je loopt zo het dorpje in waar de winkeltjes zijn. Ook honden zijn toegestaan😎
Wij waren hier op 8 mei 2019 en vinden het een prima verblijf voor een paar dagen. Je kunt water tanken en je toilet legen er is geen stroom aanwezig. We stonden hier met 5 campers. Het centrum is op loopafstand en een grote supermarkt op 200 meter afstand.
2018
Sitecode: 20725
Leuke gezellige camping met veel overdekte zitplekjes. Ruime plaatsen met eigen waterkraan en afvoer. Jammer dat deze camping precies tussen een drukke spoorweg en de A2 ligt. Maar wel een leuk weekeind gehad.
Mooie camperplek. Kunt leuke plaats ( klein Venetië inlopen. Leuk om vandaaruit kaartje te kopen naar Lido 13 pp retour. Je gaat dan met boot, bus, met de bus overtocht met pont, dan verder over heel Lido. Echt aanrader. Komen hier zeker terug. Let op cp lijkt op parkeerplaats. Achteraan is cp.
Helaas hebben wij ons vergist. De camping ligt direct naast de camperplek. De camperplek laat zich vooralsnog aanzien voor een parkeerplaats. Achteraan de parkeerplaats is de camperplek. De camping is vooral bezet door Italianen. Geen slechte camping maar de prijs is behoorlijk. Wij betaalden 111 voor 2 overnachtingen. Voor een extra grote plaats terwijl wij een camper van 7,5 meter hebben.