@Ijsseldijk
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
2021
Vriendelijke ontvangst, met rondleiding over de camping, uitleg over de plaatsen die erg mooi en groot zijn, en met een flesje appelsap uit eigen boomgaard, nieuw en schoon sanitair, lekker zwembad, bij wat minder weer ff zeil er af en lekker zwemmen.( jammer van die persoon die op de camping ff komt kijken en hier een dom verhaal neerzet over onaardige beheerders).
2020
Prima camperplek, leuke ontvangst door de havenmeester, ff bellen bij aankomst bij de poort, prima en schoon sanitair, Zwartsluis is een leuk stadje om te verkennen, leuke terrasjes, en de winkels binnen 500 meter, dus een prima lokaties om een paar dagen te zijn.
vriendelijke onvangst ,net en schoon sanitair, hele mooie grote plaatsen, in hofjes dus best privé, prima om gezellig naar Lemmer te gaan waar het errug gezellig is winkels terrasjes en heel veel boten, supermarkt op 1 km ,kortom voor ons een plek om te onthouden, wel wat last s avonds van de snelweg.
2019
Inderdaad mooi sanitair ,hele kleine plaatsen wij konden geen goede plaats krijgen voor onze camper die maar 6 meter is plekje naast de heg waar geen zonnescherm uit kon en dat voor de som van 35 euro,dus andere dag weg !!!
Een keurige camping,sommige plaatsen dicht op elkaar ,maar ook plaatsen met meer ruimte, ook prima camperplekken,mooi nieuw schoon sanitair, lekker zwembad, (speelbad met glijbaan is gescheiden)met een grote ligweide het is soms wel heel druk mede door vooral kinderen van buiten de camping.net buiten de camping is een supermarkt.en op de camping broodjes service en restaurant .
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Mooie plek, dichtbij centrum. Sanitair prima. In het weekend 5 euro duurder als door de week.