@Ikzent

2018

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Eenvoudige cp, in zeer rustige zijstraat van de hoofdbaan, bomen rondom. In de buurt: Bobbejaanland 2 km Olen Shopping Park 4,5 km supermarkt 3 km brood bij dagbladhandel op de hoek van de straat of automaat op 250 m (parking tegenover de kerk) Olens Broek (natuurgebied) 3 km Herentals 6 km Geel 7 km

Je kan er als passant wc en grijs water lozen, maar dat kost wel €4,00. Dit moet je verderop in de straat gaan betalen.

Is niet veel meer dan een open plek. Prijs is 10 euro per nacht. Je kan gratis grijs en wc lozen, water kost €1, elektriciteit €1 per 1,5 kWh. Er is een toilet aanwezig. Het is er heel rustig.

Sitecode: 19161

Geen voorzieningen, maar wat een prachtig uitzicht! De koeien in de aanpalende weide hebben wel bellen rond hun nek, zorgen voor een natuurlijke wekker 's morgens. Stonden aan rodelbaan op grasveld, de 2 andere parkings waren kleine losse steentjes. 's Nachts rustig overdag druk omdat er 3 wegen samenkomen. Stonden hier 29/7/17.

Is een rustige parking naast tennisveld en er konden ook grotere campers staan dan enkel buscampers. Wel servicestation (2€) op 50 meter bij gemeentewerkplaats. Stonden er 1 nacht op 25/7/2017.