@IlanaRamos
Redelijk prima plek om te overnachten, maar zou niet terugkomen. Erg duur voor wat het bood, vergeleken met andere campings. Wij betaalden NOK 320 voor de camper met 2 personen + NOK 70 elektriciteit. De douchetolkens kostte ongelooflijk NOK 20 voor 4 minuten warm water. Het sanitair was oud, maar schoon. Het uitzicht is niet de beste.
We probeerden te overnachten mei/2024 18 uur, maar de man zei dat het gesloten was, zonder verdere uitleg.
Zeer goede overnachting op de camping. Wij betaalden NOK 300 voor de camper + NOK 60 voor elektriciteit. De douchetolken kost NOK 10 voor 5 minuten warm water. We vonden een parkeerplaats vlak bij de rivier en het geluid en zicht van het water met het vee dat aan de overkant van de rivier graast, is prachtig. Er komt wat lawaai uit de omliggende wegen, maar niets belangrijks.
Volkomen redelijke plek voor een overnachting. Geweldige prijs, slechts NOK 150 + NOK 50 voor elektriciteit, watervoorziening, openbaar toilet op korte afstand. Uitzicht op de rivier, picknicktafels beschikbaar voor een zonnig ontbijt. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, want om 18u waren alle 4 de plaatsen bezet.