@Ilcovanbuuren

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Laat je niet leiden door al het negatief gezeur. Rondlopend op het uitgebreide terrein val me aan je van de ene verrassing in de andere. Een veelheid aan dieren en planten en magistraal uitzicht. Altijd dat gezeur over het sanitair. En de ontelbare vermeldingen dat de ontvangst vriendelijk was. ja kom zeg: dat is toch volkomen normaal als je je brood verdient aan kampeerders/camperaars.

Sitecode: 20328

privacy nihil. sanitair op grote afstand. electriciteitspalen veel te weinig. terrein vol met personenauto’s. restaurant op zondag dicht. uitkijken voor racende kleuters tot laat in de avond.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Dit is een plek voor liefhebbers. Geen toeters en bellen maar klein en fijn. Met zeer veel zorg gecreëerd door een wijnproducent. Het uitzicht is prachtig. Poeslief, we noemden haar Tonkie, kregen we er gratis bij.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Dit is by far de beste camping van alle campings in Italië die we bezochten. Geloof mij: aan elk detail is gedacht. Een paar voorbeelden: een wasplaats voor de camper en uw hond, de staat van onderhoud van zwembad, sanitair en camperplaatsen, water bij elke camperplaats, de geëgaliseerde weg naar boven en niet te vergeten het restaurant met heerlijke plaatselijke gerechten. Dit alles in de vertrouwde handen van Maria Pia.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een steile weg zonder egalisering. Een zwembadje zonder ligbedden noch parasols. Sanitair ver beneden de maat. Voor sommige plekken is het uitzicht geweldig. En dan toch nog een pluspunt: het eten in het restaurant is geweldig.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

waarom zijn veel campings te beroerd om behoorlijk wifi/internet te verzorgen ? ook hier is het weer raak.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

niets toe te voegen aan alle positieve recensies.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een wat rommelige camping met weinig sfeer. Voor Wifi moet je naar het restaurant: een bijzonder gegeven voor een drie sterren camping met een bijpassende prijs.