@Ilja.Feeleus
- 2025
Geweldige plek waar je stroom hebt, cassettetoilet en grijs water kunt legen en water kunt tappen. Het uitzicht is adembenemend en het eten in het restaurant dat Claudio met veel zorg bereid is heerlijk. Tegen betaling van 5 euro per dag kun je gebruik maken van het heerlijke zwembad met ligweide. De ezels die rond het complex lopen zijn zo ontzettend leuk en een gezellige toevoeging. Geen toilet/douche aanwezig.
top om je chemisch toilet te lozen en schoon te maken. Helaas ook camperaars die het toilet hebben geloosd in het grijs water punt. Deze is wel schoon te maken met 1 druk op de knop maar was helaas al te lang geleden. Drinkwater is er ook maar helaas zonder slang en onze jerrycan zat nog vol met 10 liter water uit Nederland, dus niet gebruikt en zullen dit ook niet gebruiken want kopen voor de zekerheid altijd flessen
Wat een heerlijke plek. Raoul, de beheerder, is erg vriendelijk. We konden alvast naar de cp gaan en een plek uitzoeken, hij zou later langs komen. De cp is op een iets verhoogd veld waarbij de plekken en de weg ernaar toe verhard zijn en een kleine 500 meter vanaf het dorp. Raoul, veel succes, we komen graag nog een keer langs.