@IlonaHoley
September 2026
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Uitstekende locatie. Schone sanitaire voorzieningen en vriendelijk, behulpzaam personeel. Broodjesservice beschikbaar. De camping ligt direct aan het Weserfietspad. Er is zelfs een dorpswinkel die per veerboot naar Grohnde te bereiken is. We vonden het ook prettig dat de veerboot op zondag om 16.00 uur vertrok, waardoor we onze tijd beter konden benutten. De elektriciteitsprijs van €1 per kWh was wel wat aan de hoge kant. De staanplaatsprijs van €30,00 was redelijk gezien de locatie.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een camping waar je je als familie welkom voelt. Ongelooflijk vriendelijke eigenaren. Bij aankomst krijg je een bakje Hexenkaas (een traditionele Duitse kaas) en elke dag een vers eitje. Een pareltje onder de campings. Bedankt voor het fijne verblijf. 5 🌟 is nog steeds niet genoeg.
12 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Het wordt niet beter. Prima parkeerplaats, prima sanitair, mooie boerderijwinkel, aardige mensen en vlotte organisatie. We verbleven 5 nachten op deze geweldige plek. Een even mooi landschap om te fietsen langs een kanaal of over de dijk. Hartelijk dank aan het hele Landwinkel-team voor het geweldige verblijf
uitstekende parkeerplaats met alles wat je maar kunt wensen. Gigantisch uitzicht over de velden en 3 molens, met naast de deur een biologische molen waar je kunt genieten van een heerlijke koffie. Aardige, ongecompliceerde parkeerexploitant. Helaas waren wij maar 1 nacht op doorreis. We zouden altijd terugkomen voor meerdere dagen.
2022
3 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

altijd op een geweldige locatie met uitzicht op een gracht. Stad bereikbaar via de brug. Super leuke havenmeester en eerlijke prijs. We zouden op elk moment terugkomen?