@IlovemyRottweiler
Opleider intern transport, bhv en VCA
- 2024
- Renault Master Esprit Half integraal
- 2008
- Renault
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ruime plaatsen, lekker gegeten voor een nette prijs, je kunt er zwemmen maar dat is wel een beetje lastig in de rivier maar het kan. Shopping center in de buurt (niet mijn ding maar voor wie dat wel leuk vind het is echt 6min op je fiets) Dorpjes in de buurt zijn echt wel leuk met een kasteel ruïne en leuke terrasjes.
Sitecode: 42050
Heerlijk rustige CP met ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst, keurig sanitair het horeca gedeelte is gesloten vanaf 2025 jammer maar begrijpelijk, wij hebben hier heerlijke overnachting gehad, dankjewel en zeker tot ziens.
Niks mis mee maar ook geen CP die special is in onze ogen, prijs kwaliteit is dus in verhouding zullen we maar zeggen. O ja, douche met muntjes van €0,50 wat is dat? beetje triest eerlijk gezegd.
Super leuke, gezellige kleinschalige CP die met veel persoonlijke aandacht er alles aan doen om het je naar je zin te maken. ‘s avonds met z’n alle gezellig kletsen bij de vuurkorf echt Genieten. dankjewel en zeker weten tot de volgende keer 👍👍👍🔥🔥🔥
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 92052
Tweede keer hier met onze hond Elvis, prachtig, gastvrij, netjes, ruim genoeg, losloop gebied bij de CP, stil, allemaal woorden die hier bij passen. Klein min puntje miss. het prachtige sanitair is beneden en dus moet je een trap af. Stroom verbruik betaal vooraf en dat kan ik moeilijk inschatten, of je staat plots zonder stroom of je betaald teveel voor je gevoel TIP!!! maak de prijs incl stroom dan maar een iets hogere prijs rekenen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Op deze plek is het echt goed vertoeven hoor, super net en ruim sanitair. De eigenaars zijn echt super vriendelijke harde werkers die met liefde en aandacht bouwen aan een van de mooiste CP van Nederland waar je lekker kunt eten en ontspannen. succes en zeker tot ziens want dat wij hier terug komen is 1000% zeker 👍👍👍
Vijf sterren is te kort voor deze plek in ontwikkeling want nu is het al mooier dan mooi, de beheerders gooien er ziel en zaligheid in en dat spat er aan alle kanten vanaf.
Prima plek, super stil in de avonden en weekenden (doordeweeks overdag wat geluid van het achterliggende industrieterrein) Ruime plaatsen met of zonder schaduw, goed en schone wc en douches, alles ligt er super verzorgd bij chapeau voor de beheerders 👍