@Ilse-en-Robbert

Ford
Alkoof
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

ze willen alles van je weten, adres, email, telefoonnummer, maar ook nummer van je paspoort dat vind ik wel wat ver gaan en niet alleen van mij als bestuurder maar ook van iedereen die met je meereist. het invullen duurt daardoor zeer lang en je staat half op de drukke weg. gevaarlijk

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima cp als je tegen chagrijnige terreinbeheerders kunt. Ze krijgen " goedendag " niet over de lippen en de klantvriendelijkheid laat te wensen over. Goed als je van de thermen gebruik wilt maken. rest van de voorzieningen is prima maar weinig voor 100 plekken. Maar een camper heeft een eigen douche en wc, dan is het prima te doen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooie en eenvoudige camperplek achter het zwembad. Gebruik van wc en douche in het zwembad, ook zwemmen bij de prijs inbegrepen. Mooier kan het niet. Plaats voor camper korter dan 7 meter. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek voor de doorreis. Je hebt wel je blokken nodig om hem recht te zetten. prima en schoon sanitair en redelijke prijs voor vier personen en hond. heerlijk stil s' nachts.

Camperplek in aanbouw. Nog niet alle voorzieningen zijn aanwezig. Stroom doet het alwel op euro munten. Wc te gebruiken bij de gondels, restaurant aanwezig. Lekker wandelen en met de gondels omhoog. Hier gaan we zeker vaker komen.

Prima plek, jammer dat de weekenden bezet worden door campers die reserveren. Als je geluk hebt is er een plekje. Alles aanwezig voor de camper, water en lozen. Dit weekend erg veel lawaai in de nacht, buren die tot ver na 24:00 buiten zitten te praten. Feest achter de tennisbaan, en een andere buurman die om 5:00 uur gaat fietsen.

fantastische en stille plek. Alleen geen prullenbak. Gratis gebruik van zwembad, wc en douche. wij komen weer terug volgende keer

Prima camperplek voor een doorreis. Lekker alles gewassen en de camper weer schoon en opgeruimd. Alle faciliteiten aanwezig en sanitair brandschoon. Hier kan je gerust een nachtje vertoeven.

Topplatz, geweldige en stille camperplek. Druk en bijna iedere avond vol. Iedere dag komt de controleur de kaartjes controleren. Alle voorzieningen, mooie wandelingen. Bakker om de hoek supermarkt om de hoek. Alles wat je op een camperplek zoekt. Wij komen zeker terug.

Mooie plek naast het zwembad. Als het achterhek open is mag je van het zwembad, wc en douche gebruik maken. Betalen in het zwembad. Alle voorzieningen voor camper aanwezig. Stil, rustig en schoon. Wij komen zeker nog terug.

Sitecode: 20319

Goed plek voor camperaars. Plaatsen zijn groot genoeg. Mooi en schoon sanitair. Zwemmeer op 300 meter wandelen. Alle voorzieningen voor campers aanwezig. Vriendelijke mensen die goed willen helpen op de receptie. Wij komen zeker weer terug.

Verouderd maar bruikbaar. Zowel de camping als het sanitair zijn iets ouder, maar zeker bruikbaar. Klein zwembadje voor de kinderen en rondom de camping te wandelen met je hond. Bakker om de hoek, restaurant naast de ingang en een groot winkel/industrie terrein.

Goed voor 1 nacht. Wel stroom, geen voorzieningen. Lekker rustig geslapen. Aan een parkje aan de rand van de stad. Goed om de hond uit te kunnen laten.

Net als vorig jaar, helaas. Een drukke camping en redelijk aan de prijs. Het toiletgebouw is redelijk nieuw maar erg vies. Zeker al een dag niet schoongemaakt. De plekken zijn mooi. Wc legen kost 2 euro of één kilometer lopen naar het oude gebouw. Deze plek voor ons niet meer, volgende keer in het dorp op de CP.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Heerlijke camperplek, warm onthaal door de eigenaar die ons naar een mooie plek bracht. Heerlijk rustig geslapen. Boerderijwinkel aanwezig en een versautomaat. Super plek. Water, lozen wc en water en stroom aanwezig. Wij komen nog eens aanwaaien

Wat een heerlijke camping. Hebben hier drie nachten geslapen. Heerlijk rustige nachten, prima sanitair, heerlijke wandelingen gemaakt met de hond, kinderen hebben zich super vermaakt al die dagen.

€39,- voor 1 nacht. Zonder stroom, maar met 2 volwassenen en 2 kinderen en een hond. Dat is voor ons iets te veel van het goede. Camperplekken zijn op de camping. Voorzieningen schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Zoek je als camperaar met kinderen/kleinkinderen een fantastische plek, dan moet je zeker eens hier gaan logeren. Er zijn ruime plaatsen met stroom, water en eigen afvoer. Een goede los/laad plaats voor grijs water en chemisch toilet. Schoon. Prachtige kinderboerderij en speeltuin, ook een deel overdekt. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Kortom: SUPER!

Mooie rustig plek met veel ruimte voor mijn kinderen om te spelen en vies in de camper te komen. Douchen daarna is super. Jammer dat er in de winter niet gekampeerd mag/kan worden. Alle voorzieningen zijn aanwezig en goed!

Alles moet hier betaald worden. Niets is bij de prijs inbegrepen. Prachtige plek met nieuwe toilet gebouw. Aan de voet van de skipiste en lift die je in het skigebied brengt. Heerlijk gewandeld en rustig geslapen.

Kleine plekken. Van 13:00 tot 15:00 gesloten, ook in het hoogseizoen! Sanitair oud maar schoon. Zwembad is niet van de camping maar van de gemeente, mag je wel gebruiken. Niets te doen voor kinderen, alleen een beetje zwemmen.

Heerlijke rustige plek onder aan de skihelling. Alleen je wc legen kan niet rest erg mooi en schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtige camping. Zeker voor de kinderen genoeg te spelen. Leuk zwembad en prima eetgelegenheid. Weekeind van 17/18/19 mei hier gestaan. Lekker rustig en veel aardige mensen en medewerkers van de camping. Wij komen buiten het seizoen zeker weer terug. Mooi en net sanitair

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige terrassen camping. Mooi speelveld voor de kinderen. Lekker stil 's nachts. Prachtige uitzichten aan twee kanten van de berg. Faciliteiten voor campers Prima! Wij komen snel weer terug.

Gestaan op de camperplek naast het zwembad. Je staat dan niet op het camperpark. Hadden de kinderen mee dus niet zo erg. Lekker naast de speeltuin en het zwembad. Volgende keer komen we weer en dan op het camperpark. Scheelt veel geld, en je staat er net zo goed. Mooie stille/rustige camping met alle gemakken voor de camperaar. Lekker wandelen en fietsen. Staatbosbeheer om de hoek. Geweldig

Mooie camperplaats. Veel ruimte door de geschakelde plekken en je buurman niet direct naast je. Sanitair ondanks de drukte netjes en schoon. Veel bedrijvigheid en veel te zien dus in de haven. Lekker rustig in de nacht en heerlijk uitgeslapen.

Prima plek, Heerlijk om als uitvalbasis voor de dierentuin te dienen. Lekker wandelen en prima voorzieningen.

Heerlijke plek. Netjes en verzorgd. vriendelijke mensen.

De ideale plek voor gezinnen met kinderen. Geen omkijken meer. Lopen zo het water in en van de glijbaan. Geweldig

Heerlijke rustige plek. Wildkamperen kan hier nog gewoon. Geen voorzieningen, maar voor een paar dagen goed te doen. In de winter is alles afgesloten!!!! Hier ligt dan enkele meters sneeuw en wonen de mensen beneden in het dal.

Super service. Twee weken geleden 's nachts aangekomen van een feestje, maar mooi een plekje voor ons gereserveerd en een eigen inrijcode gekregen. Toppers.

Hier afgelopen nacht gestaan. Heerlijk rustig, erg netjes en schoon. Zeker de moeite van een bezoek waard. Wij komen zeker een keer terug.

Waterinname kost € 5 voor 100 liter. Mooie plek en heerlijk zwembad. Een belevenis voor de kinderen. Glijbaan en wildwaterbaan. Heerlijk. De plek is wel verkeerd aangegeven, maar Tomtom kan Aquapark ook vinden.