@Ilsebel
- 2020
wat een mooie camping waar je het niet verwacht. een steile daling (maar goed te doen) vanaf de receptie en je zit plots in een rustig dal tussen de bossen en 2 meren die allemaal bij de camping horen. daarnaast nog een zwembad, restaurant en broodjes service tot aan je eigen plekje. dan hadden we ook nog plekje op het uiteinde zodat we uitzicht op het meer hadden. en Guy en Veronique hebben nog meer plannen om te verbeteren. 4 dagen genoten
Fijne camping, mooie omgeving met leuke eigenaren. wij zijn benieuwd of het douche water inmiddels is bijgesteld m, het was lauw warm en niet comfortabel. Zodar wij graag weer terugkomen๐
Fantastisch gelegen camping, ruime plekken, veel gras. Restaurant/bar en sanitair is top. Alle plekken stroom en water. Ligging aan riviertje (centrum raften op 100 meter) Op lloopafstand mooi meer waar je kunt zwemmen, suppen, kanoรซn etc. Vanaf de camping worden mooie bergwandelingen en fietstochten geregeld Eigenaren Ilse en Bert zijn superaardig en hebben het zeer goed voor elkaar. Wij gaan hier zeker nog eens terug komen. Ilse en Marcel
Wat een heerlijke en bijzondere camping is dit! wij hebben hier 2 nachten met plezier gestaan en kregen zelfs een nog fijnere plek aangeboden. Echter waren wij op doorreis en de weersverwachting was ongunstig. Desalniettemin komen wij hier graag nog een keer terug. Bedankt lieve Marieke en Bas!
Goede ontvangst, fijne beheerders, doen alles om je het naar de zin te maken. Heerlijk zwembad. Goede douche faciliteiten en warm water. Is schoon, echter ruikt niet heel fris. Grote min is het zicht van autoโs die overal in de kampeerstraten staan. zowel overdag als โs nachts hoor je regelmatig langdurig een alarm van een auto afgaan. Nog een grote min zijn de camping gasten die tot na middernacht luid buiten praten en schreeuwen.
Bezoek 2019 en 2023 september Wat ons betreft geen - punten alleen maar +++++ Wij komen graag snel weer! โ๏ธ๐
Op het 1e gezicht leuke camping +aardige ontvangst +schoon toiletgebouw +warme douche +leuke buren +overdekte fietsenstalling -blaffende honden structureel vroeg in de ochtend -aan doorgaande weg - incidenteel 1 avond en 1 ochtend (in weekend) herry straat/ trilwerkzaamheden oprit
in september 2023 zijn we voor de 2e keer geweest: 6 nachten en dit was zeker niet de laatste keer. heerlijke terrassencamping. ruime plaatsen en elke plek is groen, zeer zuiver sanitair (privรฉ mogelijk), zeer gastvrij en behulpzaam Nederlands koppel (Wouter en Sonja), leuke dorpjes op fietsafstand en een lekker zwembad groot genoeg om zelfs een baantje te trekken. 6 sterren als dat zou kunnen Ilse en Marcel
toplocatie direct tussen de druiven. Zwembadje erbij en 3 dagen heerlijk genoten van het diner. we waren er precies in de week dat de druiven geplukt moesten worden, dus hebben we in de ochtend helpen plukken en daar kregen we dan weer een lekkere lunch voor terug. Enrico en Giorgio hebben het goed voor elkaar en zijn erg gastvrij. En dineren betekent gratis overnachting ๐๐๐๐ฅ๐๐๐ปโโ๏ธ๐โ๏ธ
Prima toilet, geen douche. kleine shop met wijnproeven voor paar Euro en bij afnemen wijn voor 50 Euro is overnachting gratis. We kwamen om 16 uur aan en konden om 17 uur proeven, prima dus. Goed voor overnachting, maar niet voor gehele dag, zeker niet meer.