@Ilseh3
- 2017
- 2016
Een foto toegevoegd aan een locatie · 10 maanden geleden

Een heerlijke plek om te staan. nu helemaal om de kerstmarkt in Orvelte te bezoeken dit weekend.
De camping ligt bovenop een heuvel en de ingang is steil omhoog en meteen rechtsaf, maar met onze 8 m. camper goed te doen. ruime plaatsen en spectaculair uitzicht. vriendelijke ontvangst in het Frans. beheerder was bij aankomst niet aanwezig maar we konden gewoon gaan staan. Het toiletgebouw werd veelvuldig gebruikt, maar zag er vervallen uit. wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. Op de fiets naar het historisch centrum van Pézenas, top
Een basic municipal, waar wij graag staan. Vriendelijke ontvangst. mooie fiets omgeving. Langs het Canal Midi het fietspad naar Béziers, naar de negen sluizen is aan te raden.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

hetzelfde commentaar als alle anderen voor mij. top plek.⭐️5+
zeer vriendelijke ontvangst en we stonden vlakbij het zwembad wat ideaal was met de temperatuur. heel groot park en niet druk. mooi schoon. we komen graag terug.
Top plek. een voorbeeld voor anderen
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Gezellige camping, met erg vriendelijke ontvangst. De camping was al open, wat we niet konden terug vinden op de website. Maar we kregen een hele snelle reactie via e-mail.