@Imppo
Lid van Campercontact sinds 2019
De GPS is niet correct. Neem 59.494266, 25.17544. Het strand ligt op 300 m van de parkeerplaats, niet op 100 m. Er zijn 79 parkeerplaatsen voor auto's, natuurlijk minder voor campers. Mooi dennenbos rondom. Het strand heeft een zeer ondiep water.
Ik was hier. De GPS is onjuist, er is geen parkeerplaats op dit adres. Parkeren is op dit terrein verboden. Ga daar niet heen!!!
Op een kleine prking site voor een restaurant. Het vismeel met een lokaal speciaalbier was uitstekend. Een te beklimmen vuurtoren (meer dan 200 treden) en een vuurtorenmuseum. Was er op 1 september 2019.
2 mogelijkheden: op het gras (foto, voor 3 kampeerauto's) of op een zanderige parkeerplaats (10+ kampeerauto's). 6 shuco el. dozen maar geen elektriciteit. Een waterkraan maar geen water. Niet mogelijk om te vissen, het water is geel van modder. Anders oké voor een nacht. De GPS is niet correct, als u uit het noorden komt, slaat u rechtsaf net voor de hoofdwegbrug.
Een zeer mooie plek voor 10 kampeerauto's. Voor een 70 m breed gazon. Ondiep zandstrand om te zwemmen. 2 banken om te zitten. Geen open haard zoals vermeld. Geen mogelijkheid om te vissen vanwege ondiep water. Was hier op 6 september 2019