@Imscots
- 2012
Parkeerplaats van de gemeente met een sluiseenheid, kosten £ 1. Geen 's nachts parkeren, maar kan parkeren op een van de 2 parkeergarages die al op de kaart staan.
Parkeerplaats van de gemeente aan de rand van de stad met Blackpool, met ongeveer 10 speciale plaatsen. Geen voorzieningen, maar wel naast strand. Goede 20 tot 30 minuten lopen naar het centrum of Blackpool, bus openbaar vervoer op de rijbaan.
goede site. parkeerplaats met slagboom om in te stappen en kaartje om eruit te komen. Boven Bologne op de top van een klif, maar gemakkelijke wandeling naar het strand en de stad in, afhankelijk van de wandeling geen steile hellingen. Omgeven door voetbalparken en een skateboardpark dat nauwelijks werd gebruikt, dus geen problemen. We hebben hier genoten en een geweldig Frans echtpaar ontmoet dat een Schotse hond had. dus hadden een paar dagen voordat we naar huis gingen.
Sitecode: 2037
faciliteiten buiten gebruik en zijn al enige tijd door ernaar te kijken. je moet door de open poort parkeren om naar de achterkant van het gebouw te gaan. oeps dat deden we niet zoals niet was aangegeven om daarheen te gaan.
twee kampeerparken naast elkaar bleven we in de buurt van de stad. nu € 8 per nacht. Leuke pizza en pasta restaurant 200 meter buiten gate aan de rechterkant. links naar de stad leidt naar de gebruikelijke kleine toeristische badplaats.
verbleef 4 dagen in augustus. € 25 per nacht. nette toiletten 2 wasmachines en droogtrommel. personeel briljant. kleine bar 's nachts. grenzend aan restaurant waar u 's morgens brood kunt krijgen. breng moordenaar of je wordt overspoeld. afgezien van dat allemaal goed.