@In_SOLO
Lid van Campercontact sinds 2020
Veel kan ik niet aan eerdere beoordelingen niet toevoegen, 'n zeventje omdat we blij zijn dat Harderwijk voor campers een plaatsje reserveerde, als eindelijk de omgevingsbestrating klaar zal zijn wordt onze beoordeling hoger, want zeg nou zelf, waar slaap je ónder de molenwieken? Prachtig dat Harderwijk, graag nog meer plaatsen, nog meer locale bestedingen.
Fijne ontvangst met rondleiding en koffie door de eigenaar. Precies zoals in eerdere beoordelingen te lezen valt het is hier perfect. In het buitengebied met kalvermesterijen waait er wat geur over de campers maar op een enkele plaats na was het vol dus valt het wel mee. Deze plaats verdient een 10 zodra de aannemer "eindelijk" de WIFI aansluit. We zijn blij met deze aanwinst.
Rustige camperplaats voor camperaars die niet veel faciliteiten hoeven. WIFI en stroom is er, douchen (@€0,50) kan ook. Prettige gastheer. Prijs incl. stroom €12,00. Prima toch?. 25 plaatsen en voor campergroepen maakt tie de ponyweide leeg voor nog zoveel plaatsen. Soepel en gastvrij. Voor mij twee nachten rustig / stil slapen, TOP.
Alle lof is in de reviews al beschreven, en terecht. Het enthousiasme van de beheerders is aanstekelijk. Het frappante is de de energie om er binnen een seizoen een toplocatie van te maken. In enkele weken tijd is er, ongetwijfeld met flinke investeringen, enorm veel werk verricht. Komende nazomer staan de elektriciteitspalen bij de camperplaatsen en krijgen zij van ons de 10 die ze verdienen.
Fijne ontvangst door de Havenmeester. ondanks het mindere weer blijft hij opgewekt. Vrijwel alle camperplaatsen bezet. Net onderhouden sanitair, met instructies en beperkingen vanwege corona, logisch. Presentje: sleutelhanger met telefoonnummer. WIFI is gratis. Kortom een prima adres.
Hartelijk ontvangen en er was plaats genoeg op de verharde parkeerplaats, naast het restaurant. Goed verlicht en netjes vlak, niet hoeven stellen, dat is altijd prettig (in de stromende regen). Het is een brouwerij maar op deze locatie wordt alleen nog likeur gestookt. Gelukkig hadden ze ook 6 verschillende smaken bier op de tap en meer nog op fles. Er zijn grote overdekte terrassen. Prima daar!
Beoordeling op basis van vermelde faciliteiten op website (informatie): Tarieven per dag 2020 Volwassene: € 4,50 Kind tot 12 jaar: € 2,50 Camper: € 4,00 Elektriciteit max. 6 amp.: € 3.00 Wassen (incl. wasmiddel): € 4,- Drogen (machine): € 3.00 Toeristenbelasting: € 1,00 Honden (aangelijnd): € 0,75 Openingstijden De camping is geopend van: 15 april tot en met 31 oktober Aankomst vanaf 13.00 uur en vertrek voor 12.00 uur
Niks mis mee. Gratis en geen enkele service. Natuurlijk zijn 10 plaatsen veel te weinig maar dat geldt voor het hele land. Het staat binnen een paar uur bommetje vol. Toch fijn dat er deze plaatsen zijn want aan de Emnaboulevard hoef je het niet te proberen.
Mooie locatie voor 25 campers van 10 meter. Wij kwamen daar in een totaal leeg veld met indeling voor campers en een toegangsbord dat het een camperplaats is van de visvijver. Maar geen verwijzing of instructie, geen verzorging, geen limiet in tijd, geen tarief. Je zou hier ook geen € 10,00 voor betalen maar of dat de reden voor het lege veld?