@Indigo66
- 2022
Verouderde camping: Toilet zonder papier, ver lopen naar sanitair, rioollucht bij de afwasplek, steekbeesten en een buitengewoon onaangenaam klantonvriendelijke receptioniste (oudere Spaanse dame). Toch nog 2 sterren omdat de camping ook mooie bomen heeft, best grote plekken en mooi gelegen is aan de boulevard en baai met kiezelstrand. De zee is meteen heel diep en daardoor wat kouder.
5 sterren omdat ik alle goeds wat hieronder al beschreven staat kan beamen. maar…. op 16 mei is de patroonheilige van Zubia jarig en dat geeft op 15, 16 en 17 mei een gigantische geluidsoverlast. Niet zomaar een beetje overlast, op te lossen door een paar oordopjes of het uitschakelen van je gehoorapparaat. Nee, het gaat echt keihard dwars overal doorheen. Dit gaat door tot 4:30 uur in de vroege ochtend!!!! kermis en feesttent staan tegenover.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

De camping is mooi verzorgd, goeie douches en heerlijk warm water. Toch 2 sterren aftrek: Het continue geblaf van de vele honden op de camping overdag en in de nacht , denk ik van een hond uit de buurt, vond ik verschrikkelijk. Daarnaast een paar Duitse dames die de muziek te hard aanzetten. Voor mij hoeft het niet. Bomen goed gesnoeid, in deze tijd fijn om volop zon te hebben. € 32,- voor 1 camper en 1 persoon. per nacht.
Prima functionele, maar sfeerloze camping. Ideaal gelegen voor een bezoek aan de parfumfabriek Fragonard (ca 1 km verderop aan de hoofdstraat) en het fraaie centrum (5 km) bergop. Mooi zwembad met ligbedden. Veel mobilhomes worden bewoond door arbeiders, 4 mannen in een huisje. Als alleenreizende vrouw vond ik het wat intimiderend, maar geen problemen verder. receptie gesloten tussen 12 en 14 uur. Genoeg schaduw. € 30,10 voor 1 p.p.n.
dit is geen camping of camperplaats. Alleen bungalows te huur.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Locatie camping en omgeving 5 sterren. Sanitair +1 * Zwembad +1 *. Pitch (nr. 27) -4 *. Ongezellig, open, zonder schaduw, géén uitzicht, veel huisjes. Dure camping trekt bepaald type (luidruchtige) bezoekers. Veel personeel, maar geen “management” actief tegen geluid. 5 dagen geboekt, na 4 dagen vertrokken. Gordes is prachtig, mooie fietstochten. Reserveren noodzakelijk! Receptie gesloten tussen 12:30 en 15:00 uur. Tarief 33,- pn (1 p.)
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Groene camping, vriendelijke ontvangst, mooi sanitair, prachtig zwembad met fantastisch uitzicht. Kreeg leuk plekje toegewezen waar ik met mijn VW Transporter net precies in paste. Smalle weggetjes. Vaison-a-la-Romaine op fietsafstand. Zeer de moeite waard! ik betaalde in mijn eentje € 17,40 per nacht incl. stroom. Toch voor 2 nachten € 51,30 afgerekend vanwege belachelijke boekingskosten via hun website. Maar reserveren bleek wel nodig.