@IneVerhoeff
- 2006
Let op: wij kwamen vanaf Grazalema: de weg MA 8403 vanaf de A 374 is afgesloten! Je kan door rijden tot aan een P die naar een grot leidt. (Overigens een mooie P.) Je moet dan omdraaien, terugkeren en de A374 weer op richting Ronda en 9 km verderop de afslag nemen. In het dorp aangekomen moet je een hele stijle afslag nemen, is te doen, maar krap. Wij besloten al met al hier niet te overnachten. De eigenaar raadde het af omdat zou gaan regenen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima plek, rustig. Een behoorlijke klim naar het centrale plein van het oude centrum, ong een half uurtje lopen. De supermarkt is om de hoek, dus erg handig. De electiciteit werkt niet, wel zijn er batterij opladers voor de fietsen. Een camperaar sloot deze op de camper aan.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Vanaf 6 oktober 2024 is de camperplaats gesloten!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Het is een parkeerplek, waar een paar campers kunnen staan op de helling.
Het is meer een loosplek. Wij hebben geparkeerd bij het museum, waarvandaan je de stad goed kan bezoeken.
Zeer gastvrij welkom. Echter, de penetrante geur van varkensstallen bedierf het campergenot. Voor het gebodene vonden we de prijs aan de hoge kant.
Was helaas gesloten! Doorgereden naar Le Mazzet de Vaccares, restaurant dichtbij over onverharde weg.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden