@InekeDirkes
- 2012
2023
Prachtige lokatie, mooie ruime plekken met schitterend uitzichten. Werkelijk heerlijk pizza’s, net sanitair, kortom heerlijke plek om een paar dagen te staan.
2022
Hele fijne camping om te verblijven, zeer vriendelijke ontvangst door de (Schotse) eigenaren, ruime plaatsen, voorzieningen op orde, kortom en pareltje. Op loop/fietsafstand een dorpje met zoveel voorzieningen dat je niet gauw misgrijpt. Helaas (voor ons) begint de eigenaar (voormalig chef kok) pas in juni met regelmatig koken voor de gasten, reden om nog eens terug te gaan.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Mooie plek, pal aan de tolweg. Alles wat je voor een stop onderweg nodig hebt en dat voor een tientje. Zo moesten er meer zijn.
Keurige camperplek. Helaas waren de loosfaciliteiten en het water afgesloten wegens vorstgevaar. Voor een nachtje, als je op reis bent, een prima keuze.
2019
Rommelige camping, als je, zoals wij, het terrein oprijdt terwijl er niemand bij de entree zit, duurt het even voordat je erachter bent dat je je dan eerst moet melden bij de entree en vervolgens moet registreren onderaan bij de skibaan een stukje verderop. Je betaalt ook € 2,- per persoon per nacht touristenbelasting en dat betekent € 28,- per nacht, wat een stevige prijs is voor het gebodene.
Mooie kleine camping met keurig sanitair en prima WIFI. Vriendelijke beheerder. Tevens veel fietsmogelijkheden. Grenst aan groot zwembad (heb je geen last van), waarvan je gebruik mag maken. Dorpje vlakbij met alle voorzieningen.
Prima plek, goed voor een stop onderweg. Keurig sanitair, vriendelijke ontvangst. In de omgeving is, helaas, niet veel te beleven.
Sitecode: 19675
Goede plek om te staan als je Tirana wilt bezoeken. Vriendelijke ontvangst, faciliteiten van het hotel kunnen worden gebruikt. We moesten vooraf betalen,€ 17,- per nacht. Met de bus in 20 min in het centrum. (Free) City Tour is leuk om te doen, krijgt een goede indruk van de stad en van de recente ontwikkeling die Albanië heeft doorgemaakt.