@InekeKrantz
- VW Transporter T6
- 2016
- Volkswagen
- Buscamper
Goede ontvangst, waarna slagboom opent. Ga staan waar je wilt. Overal stroom en watertappunten. Kleine plekken en de meeste schuin. Schoon sanitair met code naar binnen. Broodjesservice ma-vr. Wildpark (betalen) ernaast erg leuk. Restaurant aldaar ook prima. Loopafstand van camping. Honden toegestaan (op overdekt terras). Ook in wildpark honden kort aangelijnd. Waar niet, staat duidelijk aangegeven. 2 nachten, met 2 hondjes €58. Prima.
Sitecode: 197180
Prachtige plek! Rustig, heel vriendelijke mensen. ALLEEN tenten en/of kleine buscampers (max. 3) zijn welkom. Hond aangelijnd ook. Stroom, douche onder de blote hemel (in het bos). Warm en koud water. WC en wastafel. Alles perfect verzorgd! Kosten €10 pppn, stroom €3 pn. Als ik 6 sterren kon geven, had ik dat gedaan. Je kunt voor €5 heerlijke honing kopen. Een plek om te onthouden, veel dank!!!!

Prachtig landgoed, voortreffelijk gegeten! Honden niet binnen, wel buiten op het overdekte terras. Enorm parkeerterrein, maar op het gras mag ook. Let op: GEEN stroom, geen voorzieningen. Restaurant sluit om 21 uur. Doodstille nacht, in het bos. Gratis, als je er dineert.
Doodstil, aan doodlopende weg die uitkomt bij het fjord, prachtig! Het is heel schoon. Water, electra, wc, douche, afwasplek, kookplek met gas. Alles inbegrepen met 2 hondjes €42,50 per nacht. Zeer vriendelijke mensen. We zijn 3 nachten gebleven. Mooie tocht met de fiets naar eiland Fur. Gratis veerpontje. Auto's betalen wel. Erg mooi allemaal en bijzonder rustig overal. Plek om te onthouden.
Zeer vriendelijke ontvangst. We krijgen een groot veld, omdat we 2 hondjes bij ons hebben. Watertappunt om de hoek (enorme waterdruk!). Electriciteit aanwezig. Wasmachine met droger 20 dkk per wasbeurt. Geen muntjes, gewoon afrekenen bij vertrek. Ook gratis goede ruimte voor afwas met heet water. Goede omheining, het waait hard. Prachtig strand op loopadstand, honden aangelijnd. Onstuimige zee, prachtig! Kiezelstrand. Kortom: tópplek!

Aardige eigenaar! We krijgen een prachtige plek, zonder stroom. Prima voor ons. We hebben nota bene een eigen strandje aan het meer. Leuk voor de (uiteraard aangelijnde) hondjes. Kikkers en muizen zoeken? Helemaal leuk! Er is een WC, water mag je tappen. Eenvoudig, maar het is er. En dat voor €14. Er lopen 3 ezeltjes in de wei en er is een afgesloten terrein om je hond te laten rennen. Super!! Heel hartelijk dank
Vriendelijke ontvangst door de eigenares van het bosperceel. Bel haar even op, voordat je aankomt. Er mogen 2 campers staan. Er is stroom tegen betaling. Hadden we niet nodig. Je hoort de snelweg, verder is het prachtig! Mooi natuurpark om door te fietsen of te wandelen langs de Hunte. Wildeshausen is leuk stadje, heeft alles. Kortom PRACHTIGE gratis camperplaats. Laten we het netjes houden en koesteren! Zelfs honden aangelijnd toegestaan.
Zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst. Omdat er weinig schaduw is bij aankomst mogen we onder de bomen staan. Einde middag heeft onze plek schaduw en zetten we de bus op plek B. Alles is hier, simpel en schoon. Alleen een douche ontbreekt, maar dat was geen verrassing. Werkelijk prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Verse eitjes zijn te koop. Heerlijk rustige plek. Een aanrader, zeker voor die €15. De hondjes waren er gratis.
Wat een geweldig restaurant! Zeer vriendelijke eigenaar en veel bediening, allemaal even vriendelijk. Verrukkelijk gegeten, zowel lunch als diner. Camper onder de wilgen gezet om wat schaduw te hebben. Gratis aan de stroom. Verder geen voorzieningen, maar dat hebben we ook niet nodig. Vanaf 23 uur doodstil. Goede parkeerplaatsverlichting. Absoluut een plek om terug te komen. Veel dank! Ook onze hondjes hebben genoten van alle aandacht 😉.
Zeer gastvrij en vriendelijk. De champagneproeverij was leuk en vooral lekker. We kochten een paar doosjes. Niet duur, goede kwaliteit. Er is stroom €5/nacht. Ook water mag je nemen (is erg gechloreerd overigens). Verder geen voorzieningen. Heerlijk rustig, geen verkeer. Hondjes geen probleem, aangelijnd.
Goede rustige overnachting. Er is stroom, water, zelfs Wifi en vanaf 17 uur schaduw op één plek. Plaats voor 3 campers. Geen sanitair, ook niet voor lozen. Speeltuintje, boerderijdieren. Heel vriendelijk allemaal. Hondjes mochten er ook zijn, aangelijnd uiteraard. En dat alles voor €14 per nacht! We betaalden wat extra. Veel dank voor de gastvrijheid!! Deze plek komt bij onze favorieten.
Een prachtplek! Vriendelijke mensen, superschoon sanitair, heel mooi uitzicht, goede fietstochten te maken. Doodstil in de nacht. Geen drukke wegen in de buurt. Grote staanplaatsen (fijn met honden). alles top in orde! We zijn 2 nachten gebleven.
Sitecode: 91926
zeer vriendelijke gastheer, schoon sanitair. Indien gewenst is er zelfs mooi PRIVE sanitair (wc en douche). Bij stroompunt ook een kraantje. De N304 is overdag druk, avond en nacht stil, dus prima geslapen. We zijn 2 nachten gebleven. Prijs: alles inclusief, heel handig. Deze plek gaat bij de favorieten!
Eigenlijk moet er nog een ster bij. Wat een fijn plekje is dit. Alles tot in de puntjes verzorgd. Verharde plaats en gras eromheen. Vele fietsroutes liggen al klaar: Maas, Nijmegen, Mook, Malden etc. Voor elk wat wils. Afwasplek, douches, wc zijn allemaal even schoon. Neem muntjes mee van 20 ct/1€. Honden uitlaten kan prima en laten we alles nou gewoon meenemen, dan is iedereen tevreden. Frans en Francien zijn echte goede gastheer en -vrouw.
Route naar Haybes erg mooi. Prachtplek, harde ondergrond, doodstille nacht. Aan de Maas. Geen voorzieningen. Wel brasserie en friterie. Tankstation in Fumay, dorpje vlakbij.
zeer vriendelijk echtpaar. Rustig hier, van de weg totaal geen last, amper verkeer. Zeer schone wc en douche. Douchen €3. Stroom apart betalen naar gebruik. Verder alles inclusief. Aanrader!!
we hebben weer heerlijk geslapen in alle rust hier. Gratis en voor niets. Wc mag gebruikt worden, als het gebouw open is. VOORTREFFELIJK hoeveijs te koop! Hartelijk dank voor de gastvrijheid. We kwamen nu voor de tweede keer, maar dat was niet de laatste. Tópplek voor wie geen voorzieningen nodig heeft. Ook leuke wandeling met de hond mogelijk. Laat alles schoon achter aub.
prachtig groot terrein, waar je vlak kunt staan. Mooi park, stromend riviertje (de Salm). Gratis, honden geen bezwaar. Ook in het restaurant mogen de honden mee. Gevarieerde kaart, pizza, maar ook wild. Niet te duur. Zeer vriendelijke gastheer, die Nederlands spreekt. We mogen ook morgen in zijn hotel van de wc gebruik maken. Meerdere dagen blijven zou ook geen enkel probleem zijn. Prima plek om te onthouden!
Wat een geweldige plek! Er komen is een tweede. Een reviewer bij Park4night bood uitkomst. Neem NIET het gravelpad! Er is een normale weg, via het politiebureau. Lees even alles goed bij de reviews. De beloning is groot: uniek uitzicht, super ontvangst, zeer schoon eenvoudig sanitair. Echt een plek om nog eens terug te keren. Je kunt hier heerlijk wandelen. En.....het is doodstil. Één met de natuur.
Het was even zoeken. Er zijn 2 stroomkosten in de zuil. De zuil staat bij de loosplek......dus 2 of 3 campers verder wordt een kabel van 25 mtr al te kort. We hadden geluk, een camper vertrok. Wij hebben nu stroom! Idd gratis. Dat geeft een extra ster. Het is een straatje met een fietspad erlangs. Het is nu 21.45 uuren doodstil. Voor niks gaat de zon op!
Prachtige route ernaartoe. Eenmaal aangekomen is de Aire niet te vinden. Navraag bij de Mairie (Christine). Het kost €8 voor 2 personen, incl stroom, water, wc, wasbak, loosplaats. Klonk goed. Alleen daar aangekomen deed niets het.....😒. Camperbus neergezet en even naar boven teruggelopen. Christine belde met de monteur. Hij kwam direct en zette de stroom erop. Morgen de rest, zei hij. En dat gebeurde! Dus eind goed, al goed. Aanrader!!
Sitecode: 102030
Vriendelijke ontvangst . We kwamen zonder reservering. Er is plek voor 2 campers, ook grote. Per nacht €8, stroom €2. Geen toilet. Wel een zitje buiten met een keukentje, waar je mooi je afwas kunt doen. Avond en nacht doodstil. Prima plek voor een nachtje! We konden met onze beide hondjes zo de akkers op lopen (uiteraard aangelijnd en zakjes mee).
Perfecte plek! Zeer aardige, gastvrije gastvrouw. Prima geslapen, A27 niet gehoord. Stroom hadden wij niet nodig, maar deze is er wel. Tappunt voor water; ook lozen van vuil water geen probleem. Grasstroken buiten het terrein voor uitlaten van honden. Kortom, een mooie plek voor weinig geld! Hartelijk dank aan de eigenaar!
Wat een enorme gastvrijheid! We kwamen laat aan, in het donker. Wel eerst gebeld of we nog mochten komen. Het was geen enkel punt: "als we nog wakker zijn, vangen we u op". En dat gebeurde. We mochten helemaal achteraan staan, bij de schapenschuur. We waren de enige en mochten stroom nemen uit de schapenschuur. Het regende keihard. We hadden een rustige nacht, volle maan, veel regen. Vanmorgen meldden we ons af en.......we hoefden niks te betalen
met slagboom afgesloten terrein. Heel veel schaduwplekken gelukkig, want het is 36 graden vandaag. Voor 11 euro, 2 personen, inclusief stroom. Perfecte plek. Geen sanitair, maar de Porta potti is altijd mee😊. Onze beide hondjes aan de lange lijn bij de camperbus. Iedereen blij. Topplekje voor een nacht